شهردار منطقه ۴ تبریز گفت: مسیرگشایی خیابان برق لامع مطابق طرح تفضیلی کلان شهر تبریز و بدون تخریب عمارت تاریخی انجام می شود.
وی با بیان اینکه ما ۹ ماه است که تلاش می کنیم این خیابان را مسیرگشایی کنیم، گفت: بنای تاریخی که آنجا وجود دارد، در میراث فرهنگی ثبت نشده، اما پس از این قضیه قرار شده عمارت تاریخی آنجا هم ثبت ملی شود. البته عمارت بانک شاهی غیر از آنجاست و ۳۰ سال قبل ساختمان آن تخریب شده است.
شهردار منطقه ۴ تبریز در ادامه با ذکر اینکه ما موفق شدیم با تمامی مشکلات مالی، حقوقی و… در امر مسیر گشایی برق لامع به بارون آواک موفق باشیم، گفت: طبق توافقی که با مالک باغ بنکداریان انجام شده، عمارت تاریخی این باغ دست نخورده باقی خواهد ماند و شهرداری تبریز هم این عمارت را تملک و به صورت یک فرهنگسرای تاریخی و محل گردشگری فرهنگی در اختیار عموم قرار خواهد داد.
امامی به حضور معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در محل پروژه اشاره کرد و گفت: بعد از این مسائل آقای مهندس پور مهدی هم در محل پروژه حضور پیدا کرده و از جزئیات طرح مطلع شدند و خود ایشان هم دیدند که هیچ آسیبی به عمارت تاریخی وارد نشده است. ما با اجرای این طرح فقط مسیر را آزاد می کنیم که موقعیت عمارت را بهتر هم می کند.
وی در ادامه با بیان اینکه تقریبا ۱۱۰۰ متر از باغ بنکداریان تملک شده و مابقی حفظ خواهد شد، گفت: در ضلع غربی خیابان همان بنا باقی خواهد ماند؛ البته آقای پور مهدی هم قول دادند که از نظر مالی هم کمک کنند تا عمارت تاریخی و باغ بنکداریان تملک شده و به فرهنگسرا تبدیل شود.
امامی گفت: در خصوص قطع درختان هم باید بگویم درختان پر تعدادی در محدوده تملک شده وجود ندارد و درختان موجود هم به پارک بزرگ منتقل می شوند.
وی به پروژه های مسیرگشایی متعدد در منطقه ۴ اشاره کرد و گفت: منطقه ۴ دریای مسیرگشایی است! از ۲۵۶۰ هکتار بافت فرسوده تبریز، ۱۲۰۰ هکتار در منطقه ۴ قرار گرفته و لذا برای مدیریت کردن بافت فرسوده و ایجاد جریان توسعه و رونق ساخت و ساز در منطقه، می باید پروژه های مسیر گشایی را انجام دهیم از جمله همین پروژه برق لامع به برون آواک.
شهردار منطقه ۴ تبریز در ادامه افزود: در کنار این پروژه ها احداث پارک های محله ای نیز در دستور کار ما قرار دارد؛ یک پارک محله ای در خیابان توکلی با مساحت بالای ۴ هزار متر مساحت تا ۱۰ مهر افتتاح خواهد شد. همچنین روبروی پایگاه دوم شکاری، ضلع غربی و شرقی تبدیل به پارک شده است و آماده بهره برداری است.
امامی احداث کانال خلیل آباد را بزرگترین و مهمترین پروژه زیست محیطی و حفظ بهداشت تبریز عنوان کرد و افزوذ: ۷ کیلومتر از پروژه احداث کانال خلیل آباد به پایان رسیده و تا پایان آبان ماه سال جاری کل پروژه به بهره برداری می رسد و دیگر بوی بد در منطقه فرودگاه به مشام شهروندان نخواهد رسید.
وی در خصوص عملیات اجرایی پارک بزرگ تبریز نیز گفت: فاز اول پارک بزرگ به صورت سرمایه گذاری و مشارکتی بزودی شروع می شود و سد بزرگی که توسط آب منطقه ای ایجاد شده آبگیری می شود و شهرداری بسترهای گردشگری در کنار این دریاچه مصنوعی ایجاد خواهد کرد. پل عابر پیاده بزرگ و زیبایی از روی دریاچه اجرا می شود که بالای ۵ میلیارد تومان صرف اجرای این طرح می شود که تا خرداد سال آینده هم به بهره برداری خواهد رسید. فاز اول پارک بزرگ تبریز هم با مساحت ۵۰ هکتار تا پایان خرداد سال آینده به بهره برداری می رسد.
شهردار منطقه ۴ تبریز در خصوص آخرین وضعیت پروژه بزرگ میدان آذربایجان نیز گفت: این طرح با قوت در حال اجراست و۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. یقیناً در بهمن ۹۵ دو فاز طرح صد در صد افتتاح می شود، اما به احتمال ۹۰ درصد در بهمن ۹۵ میدان آذربایجان به طور کامل به بهره برداری می رسد.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- دعوت استاندار آذربایجان شرقی از بانوان برای فعالیت های اجتماعی و شرکت در انتخابات شوراها
- درهای دانشگاه باید به روی جامعه باز باشد
- فروشنده کالای قاچاق در تبریز سه میلیارد و ۷۵۹ میلیون ریال جریمه شد
- گرهگشایی از تولید و تجارت اولویت اول است
- زمین پنج هزار و ۲۴۵ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی تامین شد
- مودیان مالیاتی آذربایجان شرقی برای برخورداری از بخشودگی جرایم تا ۲۴ آذر فرصت دارند
- استاندار آذربایجان شرقی: تغییرات مدیریتی همسو با اراده مردم است
- باید به ازای هر متر مکعب مصرف آب ۲.۶ کیلوگرم محصول کشاورزی تولید شود
- آذربایجان شرقی ۲۱۰ خانه قدیمی ثبت ملی دارد
- سرنوشت «هپکو» برای تراکتورسازی تکرار میشود؟
- نمایشگاههای صنایع دستی نقش پررنگی در رویدادهای فرهنگی دارند
- زمان برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی بانوان ایرانی در ترکیه مشخص شد
- مطالبه گری دانشجو امر مبارکی است
- امام جمعه تبریز: رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش آتش بس شد
- حفاظت از یکهزار و ۲۰۰ محوطه تاریخی دغدغه میراث فرهنگی آذربایجان شرقی است
- پیشثبتنام ۳۳۲ نفر در انتخابات میاندورهای مجلس
- از کجا آوردهای؟! شعر طنز حمید آرش آزاد
- تولیدات دانشبنیان به جامعه معرفی شود
- بخشنامه واردات تراکتورهای دست دوم، تیغ زیر گلوی تولید ملی
- جمع آوری قاطعانه متکدیان از سطح شهر
- پزشکیان: در حل مشکل بنزین، معیشت مردم باید مد نظر باشد
- گردشگری سلامت؛ بیماری روی تخت جراحی توسعه
- فاصلهی بسیارِ حداقل دستمزد کارگران در ایران با دستمزد معیشتی
- کمک ۶۹۰ میلیون ینی ژاپن برای احیای دریاچه ارومیه
- پیشثبتنام ۱۲۵ نفر در انتخابات میاندورهای مجلس تا پایان روز چهارم در حوزه تبریز
- اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای برنامههای ورزشی در سال ۱۴۰۳
- استاندار آذربایجان شرقی: مدیران ظرفیتهای قانون بودجه را شناسایی کنند
- آذربایجان شرقی درصدد ارتقای جایگاه خود در جذب گردشگران سلامت
- نگاه حمایتی تراکتورسازی به عنوان کشنده ظرفیتهای دانش بنیان کشور قابل تقدیر است
- همکاری تراکتورسازی با بیش از ۸۰ مرکز دانشگاهی و دانش بنیان کشور