اسماعیل جبارزاده’ در شورای برنامه ریزی استان با موضوع بررسی عملکرد هسته های کلیدی سند تدبیر و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) آذربایجان شرقی و سند تدبیر و توسعه شهرستان ملکان افزود: انتظار می رود تا اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان چند گام جلوتراز سایر دستگاه ها حرکت کند.
وی گفت: پیشرفت های قابل توجهی در بخش هسته های کلیدی سند تدبیر و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان وجود دارد اما برای توسعه روزافزون این زیرساخت ها، آماده مساعدت این اداره کل هستیم.
وی افزود: اینترنت پرسرعت و مطمئن یکی از نیاز اولیه برای هر سرمایه گذار به شمار می رود بنابراین برای تامین کامل زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات باید اقدام لازم صورت گیرد تا شاهد توسعه در بخش های مختلف باشیم.
‘ محمدصادق پورمهدی’ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری نیز دراین جلسه تهیه فهرست نیازمندی های اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات برای تامین کامل زیرساخت ها را در سطح استان خواستار شد.
فرماندار ملکان نیز سند تدبیر و توسعه این شهرستان را در ۴ هسته ‘اصلاح الگوی مصرف’، ‘ بهره برداری بهینه از باغات انگور’، ‘ توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی با رویکرد صادراتی’ و ‘ توسعه صنایع فولاد و فرآوری مواد معدنی’ تشریح کرد و از عملکرد شهرستان در بخش های مختلف این سند گزارش داد.
‘ جهانگیر اسکندرزاده’ در هسته ‘ اصلاح الگوی کشت’ به هفت پروژه مختلف از جمله ‘ اجرای برنامه ترویجی’ برای دو هزار نفر و ‘ احداث واحدهای مجتمع گلخانه ای’ در ۲۰ هکتار از اراضی این شهرستان اشاره کرد.
وی در هسته ‘ توسعه صنایع فولاد و فرآوری صنایع معدنی’ به عدم وجود سرمایه گذار برای بهره برداری از معدن ‘ باریت ‘ ملکان اشاره کرد.
وی افزود: بهره برداری از معادن خاک نسوز و فرآوری سنگ آهک با ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی از نقاط قوت سند تدبیر و توسعه این شهرستان به شمار می رود.
وی همچنین عزم جدی مسئولان ذیربط برای تحقق کامل هسته های سند تدبیر و توسعه ملکان را خواستار شد و این شهرستان را در حال توسعه دانست.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان آذربایجان شرقی نیز گفت: سند تدبیرو توسعه فاوای استان در فناوری های نوین و ICT در سه هسته کلیدی ‘ توسعه زیرساخت های ارتباطی و فناوری اطلاعات’، ‘توسعه خدمات الکترونیک، شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک’ و ‘ ارتقای امنیت تبادل اطلاعات ‘ با ۱۸ اقدام عملی، برنامه ریزی شده است.
‘ بهمن حسین زاده’ افزود: ‘ ایجاد مرکز داده یا دیتا سنتر ‘ از سال ۱۳۸۷ آغاز ولی از شش ماهه دوم ۱۳۹۳ با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی به ما تحویل داده شد که با مشارکت بخش خصوصی در اردیبهشت سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی گفت: طرح ‘ ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات ‘ در زمان حاضر ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در همین راستا توسعه دولت الکترونیک در استان با اتصال ۹۰۰ دستگاه به شبکه مذکور انجام شده است و شبکه سلامت و آموزش نیز در زمان حاضر فعال است.
وی با اشاره به دایر کردن اینترنت پرسرعت در ۳۹۲ روستا طی سال جاری، افزود: طرح ‘ توسعه اینترنت روستایی’ با اتصال یک هزار و ۴۳۱ روستا به شبکه اینترنت در حال اجراست.
حسین زاده گفت: طرح های ‘ تشکیل گروه های واکنش سریع رخداد رایانه ای ‘، ‘ فیبرنوری تا درب منازل’، ‘ اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات’، ‘ هوشمند سازی مدارس’ و ‘ پرداخت خرد الکترونیکی ‘ با ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر طرح های ۱۸ گانه این هسته به شمار می رود.
*** استاندار آذربایجان شرقی: دستگاه های اجرایی بدون دریافت منابع تخصیصی فعالیت می کنند
استاندار آذربایجان شرقی گفت: دستگاه های اجرایی با هدف اجرای هسته های کلیدی سند تدبیر و توسعه در سطح استان بدون دریافت منابع تخصیصی از محل منابع متمرکز ستاد احیاء دریاچه ارومیه، فعالیت خود را ادامه می دهند.
‘ اسماعیل جبارزاده’ افزود: بسیاری از هسته های سند تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی از جمله اصلاح روش های آبیاری در مناطق مختلف استان، در راستای اهداف ستاد احیای دریاچه ارومیه است اما دستگاه ها با وجود محدودیت مالی تا کنون بدون دریافت منابع تخصیصی، کارها را پیش می برند.
وی گفت: دریافت اعتبار از منابع متمرکز ستاد احیاء دریاچه ارومیه برای برخی از ادارات کل از جمله مدیریت جهاد کشاورزی، آب منطقه ای و آب و فاضلاب پیگیری می شود.
سرپرست معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری آذربایجان شرقی نیز دراین جلسه گفت: ماده ۲۷ قانون الحاق در خصوص واگذاری تملک دارایی های سرمایه ای به تصویب رسیده است بنابراین پارادایم ذهنی مبنی بر اجرای پروژه ها از سوی دولت، باید تغییر کند.
‘ داود بهبودی’ افزود: منابع تحت مدیریت دولت محدود است و باید اقتصاد از بدنه دولت منفک شود و اقتصاد مردمی و مقاومتی شکل بگیرد.
وی همچنین از آغاز فرآیند واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه ای به بخش غیردولتی در سطح استان خبر داد و در همین راستا به واگذاری سیلوی ملکان اشاره کرد.
در این جلسه دو نیم ساعته، واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه ای به بخش غیردولتی از سوی نماینده سازمان برنامه و بودجه آذربایجان شرقی تشریح شد.
در نهمین شورای برنامه ریزی استان، استاندار آذربایجان شرقی، معاون هماهنگی امور عمرانی، سرپرست سازمان برنامه و بودجه، جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی و اصحاب رسانه در سالن اجتماعات استانداری حضور داشتند.

ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- امام جمعه تبریز: شرطی کردن مذاکرات خیانت به ملت و کشور است
- طرح هادی روستای تاریخی کندوان تصویب و ابلاغ شد
- استاندار آذربایجان شرقی: درصدد بومی سازی سیاست های دولت در شهرستان ها هستیم
- اتصال راهآهن خاوران به تبریز با تخصیص بودجه نمایندگان شتاب میگیرد
- سرمایهگذاری ۴۶۰ هزار میلیارد ریالی در حوزه گردشگری آذربایجانشرقی
- فروردین بدون آلودگی هوا در آذربایجانشرقی
- نوسازی واحدهای تولیدی پیش نیاز افزایش بهره وری
- همکاری بیش از یکهزار قطعهساز داخلی با تراکتورسازی ایران
- هشت هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی در آذربایجان شرقی مقاوم سازی شدند
- از تابلوهای روزشمار تا شهر بیدار؛ روایت تحول تبریز در ۳ سال مدیریت جهادی
- معاون استاندار آذربایجانشرقی: مردمی بودن با شعار محقق نمیشود
- سرشاخههای یک شرکت هرمی در آذربایجانشرقی دستگیر شدند
- تهیه ۸۵ بسته سرمایهگذاری حوزه گردشگری و صنایع دستی آذربایجانشرقی
- امضای سند برای اجرای ۱۴۱ همت طرح صنعتی در آذربایجانشرقی
- استفاده حداکثری از ظرفیتهای قانونی داریم/کارها را بدون هیاهو دنبال میکنیم
- سرمایه گذاری زیربنای توسعه پایدار است
- معاون وزیر: بخش کشاورزی باید به سمت سودآوری و بهره وری حرکت کند
- تلاشمان این بوده تا مردم از ثمرات پروژه های عمرانی بهرهمند شوند
- مشارکت ۶۰۰ میلیارد ریالی منطقه آزاد ارس در تکمیل آزادراه مرند- جلفا
- تشکیل شورای سیاستگذاری برای جشنواره سراسری شعر طنز استاد کریمی
- افزایش بهرهوری آب در بخش کشاورزی با توسعه کشت گلخانه ای
- باز باران…! شعری طنز حمید آرش آزاد
- ریل گذاری برای تامین مسکن اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه
- پزشکیان: از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در تدوین برنامههای توسعه استفاده شود
- رتبه بیست و هشتم آذربایجان شرقی از نظر وقوع جرم
- ایران همواره محل وحدت ادیان و اقوام مختلف بوده است
- تهرانیها و کرمانیها بیشترین مسافران نوروزی آذربایجانشرقی
- هزار واحد مسکن ملی شهر جدید سهند در آستانه بهرهبرداری
- ۴۰۰ هزار تن محصولات گلخانهای در آذربایجانشرقی تولید میشود
- فروش ۹۲ میلیارد ریال صنایع دستی در بازارچه های نوروزی آذربایجان شرقی