استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ بر ضرورت آماده کردن زیرساختهای جذب گردشگر و ارتقای کیفیت خدمات رفاهی و اقامتی در این شهر تأکید کرد.
اسماعیل جبارزاده در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان، ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر عظیمالشأن اسلام (ص)، از دستاندرکاران حوزه گردشگری استان که زمینه معرفی و انتخاب شهر تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ را فراهم کردند قدردانی کرد و گفت: برای استفاده از این فرصت از امروز باید قدم برداریم.
وی افزود: دو سال باقیمانده تا سال ۲۰۱۸ فرصت مناسبی برای تکمیل نواقص و نوسازی و بازسازی زیرساختهای جذب گردشگر و ارتقای کیفیت خدمات رفاهی و اقامتی در شهر تبریز است و برای این که این شهر شایسته پذیرایی از گردشگران جهان اسلام شود همکاری و همت همه دستگاههای استان ضروری است.
جبارزاده افزود: بیشترین مسئولیت در این خصوص بر عهده شهرداری تبریز است که باید مقدمات جذب گردشگر و آمادهسازی و زیباسازی شهر را به بهترین شکل انجام دهد.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان شهر جهانی فرش دستباف اشاره کرد و گفت: برای کسب این عنوان زحمت زیادی کشیده شد و این عنوان فرصت بسیار خوبی برای توسعه صنعت فرش تبریز و جذب گردشگران است، اما متاسفانه هنوز برای استفاده از این امکان بزرگ اقدام عملی صورت نگرفته است.
وی افزود: وظیفه ما مسئولان، فراهم کردن زمینه برای این امر مهم است و انتظار داریم بخش خصوصی از این فرصتها استفاده کند.
جبارزاده با بیان اینکه جذب گردشگر یکی از راههای مقابله با مشکلات اقتصادی و ایجاد اشتغال است، گفت: همه ملزومات این امر مهم در سند تدبیر توسعه حوزه گردشگری پیشبینی شده است و اجرای این سند برای جذب گردشگر در همه شهرستانهای استان کافی است.
وی همچنین به سازمان میراث فرهنگی استان توصیه کرد از پتانسیل شهرداریها در بحثهای گردشگری استفاده کند.
پورمهدی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی هم انتخاب تبریز به عنوان شهر گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ را اتفاق مبارکی دانست و گفت: البته این عناوین مسوولیت ما را بیشتر میکند و انتظار داریم متولیان امر در فرصت مناسب برای استفاده از آن برنامهریزی کنند.
در این نشست گزارشی از پیشرفت اجرایی سند تدبیر توسعه کارگروه گردشگری استان ارایه شد و اعضای جلسه به بحث و تبادل نظر در این خصوص پرداختند.
فرماندار جلفا گزارشی از عملکرد سند تدبیر توسعه این شهرستان در هستههای کلیدی گردشگری، کشاورزی، حمل و نقل و صنعت و معدن ارایه کرد.
استاندار آذربایجانشرقی منطقه آزاد ارس و شهرستان جلفا را یکی از محورهای گردشگری استان دانست و بر اتخاذ تدابیر لازم برای استفاده از پتانسیلهای گردشگری این منطقه و افزایش جذب گردشگر تاکید کرد.
جبارزاده از ظرفیتهای شهرستان جلفا در بخش کشاورزی، آبزیپروری و کشت گلخانهای نیز سخن به میان آورد و گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی این منطقه و نگاه جدیدی که دولت به بخش کشاورزی دارد باید در جهت حل مشکلات و توسعه بخش کشاورزی اقدامات جدی انجام شود.
وی، واقع شدن در مناطق چهارگانه محیط زیست را مهمترین مشکل شهرستان جلفا و یکی از موانع توسعه این شهرستان عنوان کرد و گفت: مسایل زیستمحیطی مانع فعالیتهای مختلف در این منطقه شده است، بنابراین از مراجع ذیربط درخواست خواهیم کرد که نسبت به این مساله تجدید نظر کنند.
جبارزاده گفت: میتوان با رعایت اصول علمی و مسایل زیستمحیطی فعالیتهای مختلفی انجام داد و این موضوع در شهرستان جلفا نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار آذربایجانشرقی بر استفاده از فرصت منطقه آزاد ارس در حوزه حمل و نقل و زیرساختهای ارتباطی تاکید کرد و گفت: هنوز به طور کامل از این ظرفیت استفاده نشده است.
جبارزاده با بیان اینکه جلفا یکی از امنترین مرزهای کشور بوده و رضایتمندی مسافران در این مرز افزایش یافته است، از تلاشهای فرماندار و نیروهای امنیتی و مسئولان گمرک و پایانههای استان قدردانی و ابراز امیدواری کرد این روند به ویژه در ایام سفرهای نوروزی تداوم داشته باشد.
در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان همچنین هفت مورد از مصوبات کارگروه تخصصی شهرسازی و امور زیربنایی استان به تصویب رسید.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- بازار تاریخی تبریز خاستگاه حل مشکلات شهر است
- امام جمعه تبریز: مسأله کاهش و پیری جمعیت باید جدی گرفته شود
- استاندار: جای صندوق توسعه ملی در آذربایجان شرقی خالی است
- مدیر مسئول «صدای زنان» در دیدار استاندار با بانوان فعال فرهنگی مطرح کرد:
- چالشهای قانونی احیای معادن؛ فعالان محیطزیست خواستار تغییرات جدی هستند
- افزایش ۲۳ درصدی مصرف گاز در آذربایجان شرقی
- پزشکیان به مصر سفر می کند
- شهردار: تبریز نماد جهانی هنر و انسانیت است
- استاندار آذربایجان شرقی: با ادارات متخلف در مصرف انرژی برخورد می شود
- قطع برق باغ ویلاها در تبریز
- تعطیلی پنجشنبهها و کاهش ساعات کاری در دستور کار مجلس قرار میگیرد
- کلاس های دانشگاه های آذربایجان شرقی تا پایان هفته مجازی است
- گردشگران خارجی کدام اماکن آذربایجانشرقی را می پسندند؟
- اعطای تسهیلات به ۱۰ هزار کشاورز متقاضی تراکتور تا پایان سال
- تبریز تبدیل به کارگاه عمرانی کلانشهرهای کشور شده است
- دستگیری کلاهبردار رسیدساز جعلی تبریز
- هنر اصیل ایرانی در تقویت ارتباطات فرهنگی بین ایران و ترکیه موثر است
- استاندار آذربایجان شرقی: جذب دانشجوی خارجی به سیاست سوداگرانه تبدیل شده است
- گردشگری سلامت آذربایجان شرقی با چالش بازاریابی مواجه است
- تیم پرافتخار دوچرخهسواری پتروشیمی تبریز احیا شد
- صدور اخطار قطع برای ۲هزار و ۶۰۰ مشترک پرمصرف گاز آذربایجانشرقی
- سازمانهای کم کار آذربایجان شرقی در پیشگیری از وقوع جرم مواخذه میشوند
- ضرورت کاهش سطح زیر کشت باغات غیراقتصادی در آذربایجان شرقی
- منطقه آزاد ارس میتواند مقصد سرمایه گذاران ترکیهای شود
- دعوت استاندار آذربایجان شرقی از بانوان برای فعالیت های اجتماعی و شرکت در انتخابات شوراها
- درهای دانشگاه باید به روی جامعه باز باشد
- فروشنده کالای قاچاق در تبریز سه میلیارد و ۷۵۹ میلیون ریال جریمه شد
- گرهگشایی از تولید و تجارت اولویت اول است
- زمین پنج هزار و ۲۴۵ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی تامین شد
- مودیان مالیاتی آذربایجان شرقی برای برخورداری از بخشودگی جرایم تا ۲۴ آذر فرصت دارند