جمشید نظمی به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجانشرقی معرفی و از امروز سکان ورزش این استان را برعهده میگیرد.
دومین دوره مدیریت سیدمحمد شروین اسبقیان بر ورزش استان امروز تمام میشود و جمشید نظمی جانشین وی میشود.
نظمی یازدهمین مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجانشرقی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی محسوب میشود.
خبرگزاری فارس در تبریز در گزارش به بررسی مدیران سابق ورزش و جوانان آذربایجانشرقی پرداخته است که سابقا مدیرکل تربیت بدنی نامبرده میشدند.
ابوالفضل عمراهی:
عمراهی اولین مدیر تربیت بدنی استان آذربایجانشرقی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود که کمتر از یک سال این سمت را برعهده داشت.
وی اصالتاً اهل شهر اهر بوده و کارمند تربیت بدنی تبریز بود. با توجه به زمان اندکی که از پیروزی انقلاب اسلامی می گذشت، اکثر مسابقات ورزشی تعطیل بوده و برگزار نمی شد و در دوره وی اتفاق خاصی ورزش صورت نگرفت.
بهرام حاج عبدی(۶۰-۱۳۵۸):
حاج عبدی از نیروهای آموزش پرورش هم دو سال مدیر تربیتبدنی آذربایجانشرقی بود. دوره وی با شروع جنگ تحمیلی همراه بود و ورزش استان در بخش قهرمانی همچنان راکد بود.
مرحوم اکبر گهرخانی(۷۳-۱۳۶۰):
اکبر گهرخانی از صدا و سیما به عنوان مدیرکل تربیتبدنی آذربایجانشرقی انتخاب شده و به مدت ۱۴ سال مدیریت ورزش آذربایجان شرقی را بر عهده داشت.
از خدمات شایان اکبر گهرخانی در طول مدیریت ۱۴ ساله ورزش آذربایجان شرقی و تبریز می توان به بنیانگذاری تور دوچرخه سواری بینالمللی آذربایجان و ساخت مجموعه بزرگ ورزشی یادگار امام( ره )و استادیوم ۷۰ هزار نفری یادگار امام (ره) تبریز نام برد.
در دوره وی تیم فوتبال منتخب آذربایجانشرقی در سال ۶۵ به مقام نایب قهرمانی کشور دست یافته و تیم منتخب والیبال آذربایجان شرقی نیز در سال ۶۹ قهرمان ایران شده و سال ۷۰ نیز نایب قهرمان ایران شد.
همچنین در دوره مدیریت وی تبریز در سال ۱۳۶۳ میزبان مسابقات وزنهبرداری قهرمانی آسیا بود که با قهرمانی ایران همراه شد.
جمشید تقیزاده(۸۰-۱۳۷۳):
جمشید تقیزاده از شهرداری تبریز به عنوان مدیر تربیتبدنی استان آذربایجانشرقی منصوب شد.
بخش عظیمی از ساخت ورزشگاه یادگار امام در دوره وی صورت گرفت. وی از مؤسسین باشگاه شهرداری تبریز بوده و در دوره مدیریت وی در سال ۷۳ سه تیم تراکتورسازی، ماشینسازی و شهرداری در لیگ دسته اول ایران(لیگ برتر فعلی) حضور داشتند.
در دوره تقیزاده تبریز میزبان چندین بازی ملی فوتبال همانند ایران با کنیا، کویت و عمان بوده و مسابقات جام سرداران شهید آذربایجان با همکاری هیئت فوتبال استان برگزار شد.
تقیزاده در سالهای بعدی در سمتهای رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد کشور، سرپرست فدراسیون ژیمناستیک کشور، عضو هیئتمدیره شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور فعالیت کرده است و مدتی هم مدیرکل تربیت بدنی استان تهران بود.
رشید خدابخش(۸۴-۱۳۸۰):
وی از مدیران تربیت بدنی بوده و از استان فارس به آذربایجانشرقی منتقل شده و بعد از اتمام خدمت از آذربایجان شرقی نیز به مدیرکل تربیتبدنی اصفهان منصوب شد.
بنیانگذار علمی ورزش استان وی بوده و پایگاه قهرمانی ورزش استان در زمان مدیریت وی تأسیس شده است.
خدابخش سابقه ورزشی در کاراته را داشته و در حال حاضر سرپرست فدراسیون جودو کشور است.
جواد شهلایی(۸۷-۱۳۸۴):
وی از دانشگاه تبریز به تربیت بدنی منتقل شده و از اساتید دانشگاه تبریز محسوب می شد. دوره وی را می توان دوره طلایی ساخت و ساز امکان ورزشی ذکر کرده و در دوره شهلایی در هر شهرستان استان آذربایجان شرقی حداقل دو سالن ورزش افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
همچنین تیم ماشینسازی که در آستانه انحلال قرار داشت، با موافقت شهلایی یک سال زیر نظر اداره تربیت بدنی استان اداره شد.
مرحوم غلامحسین فخاری(۸۹-۱۳۸۷):
فخاری چند سالی مدیر شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی بود، اما دو دوره سابقه ریاست هیئت فوتبال استان را داشته و یک بار نیز در انتخابات هیئت فوتبال استان به دلیل اعتراض به مجمع، استعفا داده بود.
مهمترین اتفاق دوران مدیریت فخاری را می توان صعود تیم تراکتورسازی به لیگ برتر اشاره کرد. در هفت سال گذشته فوتبال تبریز نماینده ای در لیگ برتر فوتبال کشور نداشته و از سطح اول فوتبال کشور دور شده بود.
سیدمحمد شروین اسبقیان(۹۱-۱۳۸۹):
محمد شرویناسبقیان دونده سابق تیمهای منتخب آذربایجانشرقی و تیم ملی، در فروردین سال ۸۹ به عنوان مدیرکل تربیتبدنی آذربایجانشرقی (سازمان ورزش و جوانان فعلی) انتخاب شد.
وی به واسطه حضورش در میدانهای قهرمانی از سیاست باز در برخورد با قهرمانان و خبرنگاران پیروی کرده و کمتر در دفترش را بر روی مراجعان بسته نگاه داشت.
اسبقیان حضور فعالی در عرصههای ورزشی داشته و به نوعی سعی کرد به توسعه و پیشرفت ورزش استان کمک کند.
در سوابق وی خود مدیرکل استانهای تهران و اردبیل را هم در کارنامه خود داشت و بعد از رفتن از اداره کل ورزش و جوانان استان، سرپرستی فدراسیون قایقرانی را برعهده گرفت.
با استعفای اسبقیان از فدراسیون قایقرانی، وی مجدداً به عنوان مدیرکل سازمان ورزش و جوانان آذربایجانشرقی معرفی شد.
اکبر محمودی اصل(۹۲-۱۳۹۱):
اکبر محمودی اصل که سابقه معاونت توسعه منابع انسانی تربیتبدنی آذربایجانشرقی در دهه ۷۰ و مدیرکل ورزش و جوانان استانهای ایلام و قزوین را نیز در کارنامه دارد . دوره مدیریت وی یکی از کوتاهترین دورههای بوده و وی بعد از یک سال بازنشسته شده و جای خود را به اسبقیان داد.
جالب اینکه در سال ۹۱ تودیع اسبقیان و معارفه محمودی برگزار شده و یک سال بعد تودیع محمودی و معارفه اسبقیان صورت گرفت.
سیدمحمد شروین اسبقیان(۹۴-۱۹۲):
اسبقیان که مدیری از جنس ورزش بود موفق شد آذربایجانشرقی را به سطح اول کشور بازگرداند. طی پارامترهای وزارت ورزش آذربایجانشرقی پیش از مدیریت اسبقیان در رده بیست و هفتم قرار داشت و وی توانست این استان را در سال ۹۲ به رتبه اول رسانده و سال گذشته نیز آذربایجانشرقی جزو سه استان برتر کشور قرار داشت.
در دوره مدیریت اسبقیان، هدفگذاری برای درخشش ورزشکاران آذربایجانشرقی در مسابقات آسیایی و جهانی صورت گرفته و در بخش میزبانی نیز تبریز پذیرای جام ملتهای شطرنج آسیا و همچنین مسابقات قهرمانی جوانان هندبال آسیا و مسابقات قهرمانی زورخانهای و ورزشهای پهلوانی بود.
جمشید نظمی ۱۳۹۴:
جمشید نظمی که از فرماندهها سپاه است به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجانشرقی معرفی شده و روز سهشنبه رسماً جانشین اسبقیان میشود.
نظمی در سال ۱۳۷۳ رئیس هیئت فوتبال استان آذربایجانشرقی بود. مدت مدیریت وی در این هیات تنها یک سال بوده و برای مأموریت کاری از سمت خود استعفا داد.
وی در سال ۸۸ کاندیدای ریاست هیئت فوتبال استان آذربایجانشرقی بود، اما در مجمع رأی نیاورده و موفق با احراز مجدد ریاست هیات فوتبال استان نشد.
جمشید نظمی در سال ۹۲ به عنوان مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز انتخاب شد.
وی در همان مصاحبه اول گفت که به مربی خارجی اعتقاد نداشته و برابر خواسته تماشاگران مبنی بر بازگشت تونی اولیویرا مقاومت میکند، اما در مدت کوتاهی با تونی وارد مذاکره شده و به توافق رسید. تراکتورسازی با چهار پیروزی قهرمان جام حذفی شد تا نظمی نخستین مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی باشد که قهرمانی در ایران را کسب میکند.
در فصل ۹۴-۹۳ نظمی با رسول خطیبی به توافق رسیده و هدایت تیم خود را به وی سپرد. تراکتورسازی با نظمی و خطیبی به صدر جدول رسیده و هشت هفته صدرنشین لیگ برتر بود که برای تراکتورسازی بیسابقه بود. اما اختلافات نظمی با هیئتمدیره باشگاه تراکتورسازی سبب استعفای وی شد تا عمر مدیریتی وی کمتر از یک سال باشد.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- گردشگری غذا مزیت بزرگ آذربایجان شرقی است
- ظرفیت دانشگاه تبریز در تولید پنلهای خورشیدی
- آخرین سالی که مازوتسوزی نیروگاه تبریز را تحمل میکنیم
- هوای آلوده به شهرهای صنعتی آذربایجان شرقی برمیگردد
- صنایع تولیدی برای رشد و رقابتپذیری، نیازمند نیروی انسانی ماهری هستند
- سخنرانی رئیس دانشگاه ملی مهارت در ششمین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان
- قوه قضائیه ساخت و سازهای غیرمجاز را جرمانگاری کند
- ارجاع پرونده یکی از شاکیان بیمارستان ولیعصر تبریز به دادسرای قتل
- بانک ها سه درصد تسهیلات مسکن متعهد شده خود را محقق کردند
- مابهالتفاوتِ متناسبسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چه شد؟
- سوت قطار پنج ستاره در ایستگاه راه آهن خاوران تبریز به صدا در آمد
- تبیین عملکردها را به چاپ بنر و پوستر محدود نکنیم
- دلالان بیشتر از کشاورزان سود میکنند
- اجرای طرح آمارگیری از سرمایهگذاری در بخش ساختمان آذربایجانشرقی
- سهم تبریز و خُجَند در پیوندهای فرهنگی ایران و تاجیکستان
- آذربایجانشرقی سومین استان در جذب سرمایهگذار گردشگری/ ساخت بزرگترین هتل کشور در تبریز
- اجرای یکهزار و ۸۰۰ طرح صنعتی با سرمایهگذاری ۹۲۰هزار میلیارد ریال در آذربایجان شرقی
- بکارگیری همه امکانات موجود برای احیای تیم ماشین سازی در عین توجه به تیم فوتبال تراکتور
- مجلس در خصوص نهضت ملی مسکن وارد عمل میشود
- کارگر پیدا نمیشود!
- کنگره بین المللی بزرگداشت شهریار در تبریز برگزار می شود
- ارس ویترین فرهنگ میهماننوازی آذربایجانشرقی است
- ربع رشیدی تبریز، اولین دانشگاه جهان با ۷۰۰ سال قدمت
- ایستگاه خاوران میزبان مسافران قطار پنج ستاره مشهد/ تبریز- وان در دست اقدام
- سرعت غیرمجازعامل ۸۰ درصد تصادفات منجر به فوت درونشهری است
- ارزشهای انقلاب باید با شیوههای جدید به نسل جوان تبیین شود
- آیا تعطیلیها موجب کاهش مصرف انرژی و آلایندگی هوا شده است؟
- ارسال ۶۵۰ اثر به هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر آذربایجانشرقی
- جشنواره ابوذر با معرفی نفرات برتر رسانه به کار خود پایان داد؛ «صدای زنان» و «پیام آذربایجان» ۳ جایزه را از آن خود کردند
- ضرورت نهادینه و اصولی شدن فعالیتهای حزبی