دو سه سال پیش بود که مرحوم حسینزاده، جانباز دوران دفاع مقدس میهمان ایسنا شده بود، شور و انرژی وصف ناپذیری داشت، چهرهی شاد و مصممش از یاد ما نرفته بود که یک سال بعد خبر بیماریش را شنیدیم، این بار ما به همراه دیگر جهادگران دانشگاهی میهمان خانهاش شدیم، در باورمان نیامد که این مرد، همان حسینزاده سابق باشد، بیماری سرطان و عوارض شیمیایی چهره اش را دگرگون کرده بود، گو اینکه این سه سال، سی سال گذشته باشد..
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی، شاید تنها واژه «ایثار» بتواند تفسیرگر رشادت دلاورمردانی باشد که سالهای سال میان ما زیستند و از درد جانکاه عوارض شیمیایی دم بر نیاوردند. نیازی به فریاد رنج هایشان نبود، چشمان نافذ و ابری و چین و چروک روی پیشانی و لبهای خشکیده و متبسم جانباز سرافراز، گویای رنجی نهفته از سالهای جنگ بود.
پیکر مطهر جانباز حسینزاده، امروز در حالی بر دوش دانشگاهیان تبریز تشییع شد که یادها از رشادتها و فداکاری ایشان لبریز بود.
خیلی ها میگفتند مردی از میان ما رخت بست که نظیرش در این زمانه کمتر پیدا میشود، وی در یک کلمه دردمند مردم بود. سیمایش همیشه پر از لبخند بود و امید و روحش سرشار از اتکال به خدا .
محمد حسین حسین زاده، رییس اسبق جهاد دانشگاهی آذربایجانشرقی در زمان بمباران ۲۷ دی، یکی از مسئولان کارگاه فنی دانشگاه تبریز بود، وقتی پیکر مطهر این جانباز والامقام به هنگام تشییع به درب این کارگاه رسید، میشد روزگاری را به یاد آورد که وی دوشادوش دانشجویان برای دفاع از کیان نظام اسلامی تلاش میکرد.
روزگاری که وقتی دانشجویان به چهره اش نگاه می کردند، خستگی از تنشان میرفت و مشکلات را فراموش می کردند.
“مرحوم حسینزاده اسطوره تلاش و مسئولیت پذیری بود”…
این، گفته مسعود نظرپور، رئیس سابق جهاد دانشگاهی آذربایجانشرقی در مورد مرحوم حسین زاده است.
وی به خبرنگار ایسنا گفت: مرحوم حسینزاده را از زمانی که دانشجوی رشتهی روانشناسی دانشگاه تبریز بود می شناختم، وقتی ایشان وارد جهاددانشگاهی شدند اقدامات موثری در خصوص ارتباط دانشگاه با جبهههای حق علیه باطل به کار بستند، از همکاری در آموزش نظامی گرفته تا اعزام دانشجویان انترن پزشکی به جبهه های جنگ.
دانشگاه مدیون این جانباز بزرگوار است
وی اضافه کرد: دوندگی این جانباز سرافراز از یادها نخواهد رفت، چه زمانی که یک دانشجو بود و چه زمانی که ریاست جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی را بر عهده گرفت.
وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس جبهه نیاز به مهمات داشت، با هماهنگی سپاه عاشورا تصمیم بر این شد که دانشجویان متقاضی کمک به جبههها، در کارگاه فنی دانشگاه تبریز مهمات تولید کنند، مسئولیت اینکار به جهاد دانشگاهی سپرده شد، در آن زمان من مسئولیت دفتر پشتیبانی جهاد را بر عهده داشتم. یکی از همکاران خوب ما آقای حسین زاده بودند. کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز، شاهد تلاشهای شبانه روزی شهدای ۲۷ دی ماه این دانشگاه است. مرحوم حسین زاده تا لحظاتی قبل از بمباران این کارگاه در آنجا حضور داشتند و این لطف خدا به ما بود که وی برای لحظاتی از آنجا خارج میشوند و رژیم بعثی عراق آنجا را مورد حمله قرار میدهند.
نظرپور یادآور شد: زنده ماندن مرحوم حسینزاده در آن شرایط یک معجزه بود، وقتی بعد از آن اتفاق، خدمتهای صادقانه ایشان را در جهاددانشگاهی مرور می کنم پی به حکمت این معجزه میبرم.
وی خاطرنشان کرد: وی آدم مسئولیت پذیری بود، مسئولیتپذیر به تمام معنا.
امثال مرحوم حسینزاده صادقانه برای ایران و اسلام قدم بر میداشتند
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر نیز در حاشیه مراسم تشییع پیکر مطهر جانباز سرافراز دوران دفاع مقدس، “محمد حسین حسینزاده” به خبرنگار ایسنا گفت: اشخاصی چون جانباز حسینزاده تلاش بسیار زیادی در زمان جبهه و جنگ برای دفاع از کیان کشور به کار بستند، کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز یادآور اشخاصی چون ایشان و دیگر دانشجویان آن زمان است که صادقانه برای ایران و اسلام قدم بر میداشتند.
وی ادامه داد: زمانی که برخی از اشخاص به دنبال منافع زندگی خود بودند، شهیدانی چون حسینزاده و شهید شفاهی با از جان گذشتگی، منافع نظام را دنبال می کردند.
وی با طلب مغفرت بر شهدای دوران دفاع مقدس گفت: شهید حسینزاده متحمل رنجهای جانبازی شد و بالاخره به همرزمان شهیدش پیوست.
وی تاکید کرد: انتظار شهدا این است که ارزش ها را گم نکرده و برای عزت و بزرگی میهن اسلامی خود از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.
پزشکیان با بیان اینکه مسلمانی به این نیست که هرکسی به فکر زندگی شخصی خود باشد، گفت: درسی که می توان از شهدا گرفت همین است، حس مسئولیت در نظام اسلامی اهمیت مضاعفی دارد.
جهادگران آذربایجانشرقی هر کدام وصفی از مرحوم حسینزاده دارند، یکی از خیرخواهی مطلق وی می گوید و دیگری او را دنیای سخاوتمندی می خواند، یکی نقل می کند که در فلان جا زندگی اش به مشکل بزرگی برخورده بود و مرحوم حسینزاده با ینکه خود غرق در مشکلات بود تنها یاور وی میگشت.
مگر نه اینکه مردان الهی، خدمت به خلق را سرلوحه تمام امور خود قرار می دهند،آری، سخن از حسینزاده است که مِهر خدایی داشت و سند ارادت و عشق او، با دلسوختگی و ناملایمتهای بیماری و عوارض شیمیایی تأیید شد و در ردیف پرونده های دیگر راست قامتان جاودانه تاریخ قرار گرفت.
گفتنی است، مرحوم جانباز سرافراز محمد حسین حسین زاده زاده متولد ۳۰ دی ماه ۱۳۴۲ بود که روز گذشته پس از تحمل سالها رنج و عذاب جانبازی به خیل همرزمان شهیدش پیوست.
گزارش از : زهرا حیدری آزاد
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- استاندار: درصدد ارتقای شاخص امنیت سرمایهگذاری در آذربایجان شرقی هستیم
- سفیر ژاپن در تهران: خبرهای خوبی از دریاچه ارومیه داریم
- مراقب کلاهبرداران در سایتهای آگهیمحور با تبلیغات جذاب باشید
- سال فرهنگی ایران و ترکیه باهنر بانوان ایرانی زینت داده میشود
- بید مشکلات بر تار و پود فرش ایرانی
- صنایع دستی بانوان ایرانی در استانبول به نمایش درمی آید
- استاندار: از دولت برای فعال کردن دیپلماسی اقتصادی در استان اختیارات ویژه گرفته ام
- بهره برداری از فاز اول اینترنت خانگی بر بستر فیبرنوری تا یک ماه آینده
- ذخیره گندمکافی برای مصرف یکسال خبازیهای داریم
- فرماندار جدید تبریز: با همه گروهها تعامل و همکاری خواهم داشت
- استاندار : هرم جمعیتی آذربایجان شرقی نیازمند آسیب شناسی است
- فعالیت ۸۴ کارگاه مرمتی ابنیه های تاریخی در آذربایجان شرقی
- شعر ملمع
- شکاف میان دستگاه های اجرایی، صنعت و مراکز علمی در آذربایجان شرقی عمیق است
- عاملان ۴۶ فقره سرقت خودرو در آذربایجان شرقی دستگیر شدند
- “ام اس” ناتوانی جسمانی نیست
- نقش و جایگاه مهم دانشآموزان در پیشرفت و توسعه کشور
- برگزاری گلریزان بابا باغی در ۱۷ آبان ماه/ تکمیل ۳۳ پروژه مسیر گشایی در سال آینده
- جلسات ستاد احیای دریاچه ارومیه هفتگی در سطح معاون اول رییس جمهور پیگیری می شود
- تراکتور ظرفیت بالایی برای هویتسازی و گردشگری ورزشی دارد
- سی و ششمین دوره جشنواره تئاتر استانی در آذربایجان شرقی
- جوانانی که در صف وام ازدواج پیر میشوند!
- قوْی گئتسین شعر طنز حمید آرش آزاد
- افزایش ۱۹ درصدی صادرات محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
- فروش ۷۰ میلیارد ریالی نمایشگاه صنایع دستی تبریز
- استاندار: احیای دریاچه ارومیه نیازمند مشارکت مردم در تصمیم گیریها است
- تراکتورسازی مدال افتخار حوزه صادرات کشور را از رئیس جمهور دریافت کرد
- تقویت دیپلماسی اقتصادی، کلید توسعه صادرات غیرنفتی
- ظرفیتهای نهفته در صنایعدستی آذربایجانشرقی