بزرگراه ۲۲ کیلومتری تبریز ـ سهند که از پنج سال پیش کارهای اجرایی آن آغاز شده هنوز در پیچ و خم وعدهها است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یکی از مصوبات دولت یازدهم در سفر استانی به آذربایجانشرقی تصویب اعتبار و ساخت و تکمیل آزاد راه تبریز ـ سهند بود. استاندار آذربایجانشرقی در سال ۹۴ در جمع فرمانداران با اشاره به مصوبات سفر استانی دولت درباره این پروژه گفت: آزاد راه تبریز ـ سهند تا پایان سال ۹۵ افتتاح خواهد شد.
رئیس جمهور روحانی نیز در نشست خبری خود در تبریز بر همین موضوع تاکید کرده و از اتمام این پروژه تا پایان سال ۹۵ خبر داده بود.
آخوندی وزیر راه و شهرسازی اردیبهشت سال ۹۳ طی بازدید از شهر جدید سهند از تکمیل آزاد راه سهند ـ تبریز با مشارکت این شهر ظرف مدت یکسال خبر داده بود.
با توجه به وعده آخوندی، اردیبهشت سال ۹۴ و در جریان سفر استانی دولت به آذربایجان شرقی باید شاهد قیچی خوردن روبان افتتاح این پروژه میبودیم اما عملاً نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه وعده اتمام این پروژه به پایان سال ۹۵ موکول شد.
وعده جدید افتتاح در خرداد سال ۹۶
محمدصادق پورمهدی معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی در تازهترین اظهار نظر درباره بزرگراه تبریز ـ سهند در نشست شورای مسکن استان، اظهار داشت: مشکل تملک بخش باقی مانده مسیر این بزرگراه حل شده و فرایند واگذاری ادامه عملیات اجرایی آن به شرکت عمران شهر جدید سهند انجام شده که به زودی عملیات اجرایی مسیر باقی مانده شروع خواهد شد.
به گفته وی، ۹ کیلومتر از این بزرگراه از طرف شهر جدید سهند و ۱۱ کیلومتر از طرف تبریز به پایان رسیده و امیدواریم مسیر باقیمانده هم با تمهیدات جدید در موعد مقرر و تا خرداد سال آینده به بهرهبرداری برسد.
توقف عملیات احداث بزرگراه تبریز – سهند به دلیل مشکلات حقوقی
اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجانشرقی در خرداد امسال گفت: متاسفانه به دلیل مشکل حقوقی کار ساخت این بزرگراه متوقف شده و ما امروز تصویب میکنیم که تکلیف این پروژه هرچه سریعتر باید مشخص شود و مشکلات حقوقی باید از طریق قانونی خود پیگیری شود اما متوقف کردن پروژه ظلم در حق مردم است.
گزارش فارس حاکی است، سهند یکی از شهرهای جدید استان آذربایجانشرقی است که سال ۸۷ و با هدف انتقال بخشی از جمعیت و سرریز شهر تبریز احداث شد. این شهر در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی تبریز و بر سر راه آذرشهر واقع شده است.
مسؤولان استانی از همان ماههای اولیه مکانیابی شهر سهند، ایجاد راه دسترسی کوتاهتر بین این شهر و تبریز را در دستور کار خود قرار دادند، اما این مسأله زمانی با جدیت دنبال شد که در جریان سفر سوم هیأت دولت به استان احداث بزرگراه تبریز ـ سهند به تصویب رسید و با توجه به نیاز مبرم به این مسیر، بلافاصله پس از اتمام مراحل مطالعاتی، کارهای اجرایی آن آغاز شد.
با احداث این بزرگراه مسیری که شهروندان فاصله بین تبریز ـ سهند را در شرایط عادی در حدود نیم تا سه ربع ساعت طی میکنند به حدود ۱۰ دقیقه تقلیل خواهد یافت. ضمن اینکه با انتقال بخشی از تردد به این مسیر، از ترافیک مسیر تبریز ـ آذرشهر نیز کاسته خواهد شد.
بزرگراه تبریز ـ سهند با ۲۲ کیلومتر در دو قطعه و به صورت چهار بانده در حال اجراست که ساخت قطعه اول آن به طول هفت کیلومتر از سمت شهر جدید سهند از سال ۸۹ و قطعه دوم آن با ۱۵ کیلومتر طول از سمت تبریز در سال ۹۰ آغاز شده است.
پروژهای که گفته میشود با بهرهبرداری از آن ساکنان سهند در کمتر از ۱۰ دقیقه به تبریز خواهند رسید و با توجه به عدم وجود مراکز بهداشتی ـ درمانی، آموزشی، رفاهی ـ تفریحی و … در این شهر، ساکنان آن خواهند توانست به این امکانات اولیه دسترسی داشته باشند اما متاسفانه تاکنون وعده و وعیدهای مسؤولان در این رابطه به تحقق نرسیده است.
شهر جدید سهند یکی از شهرهای جدید اطراف کلانشهر تبریز است که هماکنون پذیرای دهها هزار متقاضی مسکن مهر است و احداث بزرگراه تبریز ـ سهند باعث میشود ساکنان شهر جدید سهند برای رسیدن به تبریز مسیر ۴۵ دقیقهای را مدت ۱۰ دقیقه طی کنند و هم از بار سنگین ترافیکی تبریز ـ آذرشهر کاسته شود.

ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- کاهش تنش آبی با شناسایی منابع پنهان
- مردم از رسانهها انتظار مطالبهگری دارند
- تبریز جذابترین مقصد گردشگری در حوزه شهرهای بریکس
- بزرگداشت شهدای خدمت پاسداشت الگوهای مردمی است
- پیشرفت ۳۵ درصدی ساخت بزرگترین هتل ایران در تبریز
- درخواست استاندار آذربایجان شرقی برای پخش دیدارهای تراکتور از شبکههای سراسری
- ایمنسازی بازار تاریخی تبریز گامی برای پاسداشت تمدن ملی
- سهم ۱۷ درصدی بخش کشاورزی در اشتغال آذربایجانشرقی
- واگذاری زمینهای بایر روستایی به طرحهای ملی مسکن آذربایجانشرقی
- مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:
- دوره آموزشی ویژه مدیران تعاونیهای منطقه آزاد ارس برگزار شد
- تجلیل از تلاشگران خاموش خط تولید در آزمایشگاههای مجتمع مس سونگون
- گسترش همکاری های علمی منطقه آزاد ارس با دانشگاههای صنعتی
- نوین: تحول ایجاد شده در خدمات کتابخانه ای مصداق بارز جهاد فرهنگی است
- توسعه همکاریهای شهرداری و ارتش در حوزههای ورزش و سلامت
- معاون وزیر جهاد کشاورزی: کاهش ضایعات گندم نیازمند پشتیبانی بانکهاست
- امام جمعه تبریز: شرطی کردن مذاکرات خیانت به ملت و کشور است
- طرح هادی روستای تاریخی کندوان تصویب و ابلاغ شد
- استاندار آذربایجان شرقی: درصدد بومی سازی سیاست های دولت در شهرستان ها هستیم
- بازدید مدیر مجتمع مس سونگون از روند برگزاری آزمون استخدامی شرکت نوآوران مس
- اتصال راهآهن خاوران به تبریز با تخصیص بودجه نمایندگان شتاب میگیرد
- سرمایهگذاری ۴۶۰ هزار میلیارد ریالی در حوزه گردشگری آذربایجانشرقی
- فروردین بدون آلودگی هوا در آذربایجانشرقی
- گرامیداشت روز ملی منابع انسانی در مجتمع مس سونگون با تقدیر از نقشآفرینان عرصه سرمایه انسانی
- نوسازی واحدهای تولیدی پیش نیاز افزایش بهره وری