رئیس مرکز فناوری اطاعات و ارتباطات سازمان ملی استاندارد گفت: از ۱۳۰ هزار واحد تولیدی در کشور تنها ۲۵ هزار واحد تحث پوشش استاندارد قرار دارند که آن هم در قالب ۸۰۰ کالای استاندارد اجباری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مصطفی رامندی پیش از ظهر امروز در مراسم تجلیل از واحدهای نمونه کیفی استاندارد را به معنای نظم و تنظیم و از ریشه ایستادن در جای دقیق دانست و اظهار داشت: فرهنگسازی لازمه موفقیت هر طرح، پدیده و پروژه است و این فرهنگسازی از خانواده نشات میگیرد که به عنوان یکی از رهبردهای اساسی برای رسیدن به سند چشم انداز بیست ساله توسعه به شمار میرود.
وی با بیان اینکه محور توسعه استاندارد است و مرزهای بین کشورها فقط جغرافیایی نیست بلکه استانداردی است که بر کیفیت زندگی حاکم است، افزود: اگر میخواهیم در زمره کشورهای توسعه یافته عضو شویم باید پروتکلهای حاکم بر تولید کالا و پارادایمهای حاکم بر زندگی را رعایت کنیم.
رامند در عین حال خاطرنشان کرد: وقتی میگوییم استانداردها اعتماد سازند به این دلیل است که زبان مشترکی ایجاد میکنند که منجر به ایجاد اعتماد میشود.
رئیس مرکز فناوری اطاعات و ارتباطات سازمان ملی استاندارد تصریح کرد: برای دستیابی به توسعه لاجرم باید به ارتقاء بهرهوری بپردازیم و بهرهوری عبارت است از کارآیی به علاوه اثر بخشی، یعنی انجام کار درست با روش درست و یا انجام کار استاندارد با روش استاندارد.
این مسئول با بیان اینکه استاندارد یعنی تدوین و طرح یک سری ویژگیهای لازم برای تولید و ارائه خدمات است، اضافه کرد: استاندارد در متون و آموزههای دینی ما نیز مورد تاکید قرار گرفته و پیامبر میفرمایند خداوند رحمت کند کسی را که کاری را درست انجام میدهد.
وی با بیان اینکه در اسناد بالادستی که از جمله سیاستهای کلان اهمیت و جایگاه استاندارد به خوبی رعایت شده و اصل ۲۴ قانون اقتصاد مقاومتی و اصل ۸ این قانون بر ارتقاء کیفیت و بهرهوری تاکید دارد، افزود: طبق سند چشم انداز ایران در سال ۱۴۰۴ کشوری است توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در منطقه با هویت اسلامی و انقلابی، الهام بخش و توسعه یافته و برای اینکه بتوانیم به این جایگاه برسیم ابتدا باید وضع موجود خود را بررسی کنیم.
رامندی خاطرنشان کرد: از ۱۳۰ هزار واحد تولیدی در کشور تنها ۲۵ هزار واحد تحث پوشش استاندارد قرار دارند که آنهم در قالب ۸۰۰ کالای استاندارد اجباری است و برای اینکه به وضع مطلوب برسیم راه زیادی در پیش داریم.
در مراسم امروز صنایع قوطی تبریز، آذربام عایق کار، کشت و صنعت تکدانه، داداش برادر-آیدین، ایمن افروز تبریز، آذرلوله، داداش برادر- شونیز، زمزم آذربایجان، آناتا، شیرپاستوریزه پگاه، نفت پاسارگاد، صنایع کاشی تبریز، آیسان خزر، فریدالکتریک آدلم، سیم و کابل آذر تبریز، ممتاز لبن نگین – سوتچی لر، شکوه شادشانجان- آی سودا، لوازم خانگی دونار، اطمینان آذرگل، آذرنوش شرق، سیلوان، سیم و کابل صائب و آذرآوند مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- کاهش تنش آبی با شناسایی منابع پنهان
- مردم از رسانهها انتظار مطالبهگری دارند
- تبریز جذابترین مقصد گردشگری در حوزه شهرهای بریکس
- بزرگداشت شهدای خدمت پاسداشت الگوهای مردمی است
- پیشرفت ۳۵ درصدی ساخت بزرگترین هتل ایران در تبریز
- درخواست استاندار آذربایجان شرقی برای پخش دیدارهای تراکتور از شبکههای سراسری
- ایمنسازی بازار تاریخی تبریز گامی برای پاسداشت تمدن ملی
- سهم ۱۷ درصدی بخش کشاورزی در اشتغال آذربایجانشرقی
- واگذاری زمینهای بایر روستایی به طرحهای ملی مسکن آذربایجانشرقی
- مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:
- دوره آموزشی ویژه مدیران تعاونیهای منطقه آزاد ارس برگزار شد
- تجلیل از تلاشگران خاموش خط تولید در آزمایشگاههای مجتمع مس سونگون
- گسترش همکاری های علمی منطقه آزاد ارس با دانشگاههای صنعتی
- نوین: تحول ایجاد شده در خدمات کتابخانه ای مصداق بارز جهاد فرهنگی است
- توسعه همکاریهای شهرداری و ارتش در حوزههای ورزش و سلامت
- معاون وزیر جهاد کشاورزی: کاهش ضایعات گندم نیازمند پشتیبانی بانکهاست
- امام جمعه تبریز: شرطی کردن مذاکرات خیانت به ملت و کشور است
- طرح هادی روستای تاریخی کندوان تصویب و ابلاغ شد
- استاندار آذربایجان شرقی: درصدد بومی سازی سیاست های دولت در شهرستان ها هستیم
- بازدید مدیر مجتمع مس سونگون از روند برگزاری آزمون استخدامی شرکت نوآوران مس
- اتصال راهآهن خاوران به تبریز با تخصیص بودجه نمایندگان شتاب میگیرد
- سرمایهگذاری ۴۶۰ هزار میلیارد ریالی در حوزه گردشگری آذربایجانشرقی
- فروردین بدون آلودگی هوا در آذربایجانشرقی
- گرامیداشت روز ملی منابع انسانی در مجتمع مس سونگون با تقدیر از نقشآفرینان عرصه سرمایه انسانی
- نوسازی واحدهای تولیدی پیش نیاز افزایش بهره وری