جلسه هم اندیشی جایگاه داران سوخت آذربایجانشرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل و زنجان در تبریز برگزار شد .
به گزارش خبرنگار ما از تبریز، این جلسه با حضور جمع کثیری از نمایندگان اتحادیه ها و انجمن صنفی جایگاه داران شمالغرب کشور ، و نمایندگان آذربایجانشرقی در مجلس شورای اسلامی از جمله ، دکتر پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ، دکتر فرهنگی ، اسماعیل سعیدی و همچنین دکتر وحدت نماینده شهرستان بستان آباد در محل تالار بستنی وحید برگزار گردید.
در این جلسه سلمان امیری رئیس انجمن صنفی ونایب رِئیس اتحادیه جایگاه سوخت و صنوف همگن آذربایجان شرقی، با اشاره به مشکلات فرارو برای جایگاه داران طی سخنانی گفت :
همان طوری که نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مستحضر هستند ، جایگاه داران سوخت یکی از زحمتکش ترین قشر ودرعین حال مظلوم ترین صنف بخش خصوصی می باشند که به عنوان سرمایه گذار وکارآفرین ، درتوزیع استراتژیک ترین محصول درکشور نقش ایفا می کند .
امیری افزود: متاسفانه این صنف بزرگ دراثرعدم توجه و اعمال سیاست های کارشناسی نشده و غلط مسولین اجرایی کشور ، اکنون در آستانه ورشکستگی و نابودی قرارگرفته و شاکله خود را از دست می دهد و همچنین پایین بودن نرخ کارمزد در قبال افزایش هزینههای جایگاه، کمر جایگاه داران را خم کرده است و برندینگ، کارمزد پایین و تأخیر در پرداخت کارمزدها مهمترین مشکل جایگاه داران درچند سال اخیر می باشد.
وی تاکید کرد: اینک که با حضور نمایندگان جایگاههای سوخت شمالغرب کشور و تعدادی از نمایندگان آذربایجانشرقی در مجلس شورای اسلامی این جلسه هم اندیشی تشکیل یافته جا دارد به برخی مشکلات که این قشر را زمین گیر کرده اشاره نیز داشته باشیم .
رئیس انجمن صنفی ونایب رِئیس اتحادیه جایگاه سوخت و صنوف همگن آذربایجان شرقی ،ضمن بر شمردن برخی از این مشکلات تصریح کرد، از جمله مشکلات اساسی که زمینه ساز بحران مالی و کش وقوس فراوان برای این صنف گردیده می توان به بحث کارشناسی نشده برندینگ اشاره کرد که برخی ها دروزارت نفت با ایجاد و ثبت شرکتهای کاغذی بهدنبال ایجاد برند در کشور درزمینه جایگاههای سوخت هستند تا از این راه برای خود کیسه بدوزند .
وی متذکر شد ؛ از سال ۹۴ تاکنون کارمزد جایگاه داران ۲٫۵ درصد افزایشیافته است و این در حالی است که تنها در بحث بیمه کارگران شاهد افزایش ۵۰ درصدی در این دو سال و نیم گذشته هستیم .
این مقام مسول در انجمن صنفی جایگاه دارن سوخت ابراز داشت : طرحی که ناقص وغیر کارشناسی و در عین حال بدون توجه به نکته نظرات این صنف تهیه شده و آینده شغلی و معیشتی بیش از۹۰درصد جایگاه داران را مورد تهدید و درورطه نابودی قرارمی دهد.
رئیس انجمن صنفی ونایب رِئیس اتحادیه جایگاه سوخت و صنوف همگن آذربایجان شرقی ،افزود:وزیر محترم نفت بدون توجه به اشکالات و معضلات بی شمار و سراسر شبه آمیز این طرح ، از جمله یکسان بودن کیفیت بنزین تولیدی در کشور ودر نتیجه عدم وجود تفاوت و رقابت در سوخت و بدون آماده نمودن ، پیش زمینه های اجرایی این طرح براجرای حتمی آن حتی با سعی خطا و به بهانه نابودی ورشکستگی ۹۰ درصد از جایگاه ها اصرار دارد .
“امیری افزود:جایگاه داران نه تنها مخالفتی با اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و کوچک شدن دولت ندارند بلکه دراین فرایند وعملیاتی شده این مهم آماده همکاری نیز هستند لذا ازنمایندگان محترم مردم درمجلس درخواست داریم ضمن متوقف نمودن این طرح ناپخته و ناقص وغیر کارشناسی برای ارایه طرح جامع ، کامل وبا قابلیت اجرا با اعمال نظرومشورت نمایندگان صنف ،اتحادیه ها و کارشناسان مربوطه اقدام نمایند” .
وی همچنین خاطر نشان شد : تغییر روش اجرا و پرداخت کارمزد کنونی به شیوه حق العمل کاری مطابق با مصوبه سنوات گذشته مجلس (رایج در کشور و دنیا) به گونه ای که جایگاه داران به صورت درصد ارزش فرآورده ، سهم و کارمزد خود را از مشتری دریافت کند نه از شرکت پخش ، توضیح اینکه جایگاه داران درخواست و اصرار دارند که شرکت پخش مقدار درصد وکیفیت و کمیت طرح حق العمل را نه به صورت دستوری و زوری ، بلکه با نظر و مشورت نمایندگان صنف تدوین و اجرا نمایند ، به طوری که در داخل کشور تجربه خوبی در خصوص توزیع دارد واز جمله موضوع نان که با نظارت سازمان بازرگانی و اتحادیه های صنفی مربوطه با موفقیت اجرا و پذیرفته شده است .
امیری با انتقاد از روند نحوه رسیدگی به تخلفات این صنف ابراز داشت : متاسفانه بر اساس مقررات خود ساخته و زور گویانه شرکت پخش، این شرکت با تشکیل دادگاهی غیر قانونی بنام کمیته تخلفات ، در مقام مدعی و در عین حال قاضی و به صورت کاملا یک طرفه ،ناعادلانه ، ظلم و ستم های و جریمه های مضاعفی را بالاجبار برجایگاه داران مظلوم روا داشته است و ندای این مظلومیت هم ره به جایی نبرده است ، به طورمثال شرکت پخش بدون توجه به کیفیت بنزین واکتان بنزین و فعل وانفعالاتی که درمسیر بین پالایشگاه و انبار بوسیله حمل ونقل و تحویل گرفتن بنزین با دمای بالا ، از شرکت پخش و فروش به مشتری از تانکرهای زیر زمینی و با دمای پایین که باعث کم شدن حجم بنزین می گردد با عناوین مختلف با اعمال جریمه های سنگین ، فشارهای مضاعف و غیر قابل تحمل را بر جایگاه داران تحمیل می نمایند.
رئیس انجمن صنفی ونایب رِئیس اتحادیه جایگاه سوخت و صنوف همگن آذربایجان شرقی ، همچنین عدم افزایش کارمزد CNG از سال ۹۲ تا کنون را هم ازدیگرمشکلات بر شمرد و گفت : با وجود اینکه از سال ۹۲ حقوق کارگران هر سال براساس قانون کار افزایش یافته وهزینه های جانبی نیز به تبع آن سیر صعودی طی نموده اما این کارمزد افزایش درپی نداشته و باعث متضرر شدن این صنف شده است .
نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه جایگاه داران تصریح کرد ؛ از دیگر مشکلات این صنوف مشکلات جایگاه فروش نفتگاز بین راهی هست که بر اساس آمارهای موجود ۷۰ درصد جایگاه های سوخت کشور فروش بسیار اندکی داشته و در آمد آنان جوابگوی هزینه نمی باشد مسولین امر باید عنایت لازم را در خصوص افزایش کارمزد و طرح اجرای پیمایش و صدور مجوز فله ای شرکت پخش برای احداث بی رویه جایگاه ها که روزگار همکاران را سیاه نموده مد نظر داشته باشند .
در پایان این جلسه نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید به حل این معضلات عنوان داشتند جلسه ای با حضور وزیر نفت و نمایندگان جایگاه داران در تهران تشکیل شود تا به صورت کارشناسی به رفع این مشکلات اقدام کنند .
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- گردشگری غذا مزیت بزرگ آذربایجان شرقی است
- ظرفیت دانشگاه تبریز در تولید پنلهای خورشیدی
- آخرین سالی که مازوتسوزی نیروگاه تبریز را تحمل میکنیم
- هوای آلوده به شهرهای صنعتی آذربایجان شرقی برمیگردد
- صنایع تولیدی برای رشد و رقابتپذیری، نیازمند نیروی انسانی ماهری هستند
- سخنرانی رئیس دانشگاه ملی مهارت در ششمین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان
- قوه قضائیه ساخت و سازهای غیرمجاز را جرمانگاری کند
- ارجاع پرونده یکی از شاکیان بیمارستان ولیعصر تبریز به دادسرای قتل
- بانک ها سه درصد تسهیلات مسکن متعهد شده خود را محقق کردند
- مابهالتفاوتِ متناسبسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چه شد؟
- سوت قطار پنج ستاره در ایستگاه راه آهن خاوران تبریز به صدا در آمد
- تبیین عملکردها را به چاپ بنر و پوستر محدود نکنیم
- دلالان بیشتر از کشاورزان سود میکنند
- اجرای طرح آمارگیری از سرمایهگذاری در بخش ساختمان آذربایجانشرقی
- سهم تبریز و خُجَند در پیوندهای فرهنگی ایران و تاجیکستان
- آذربایجانشرقی سومین استان در جذب سرمایهگذار گردشگری/ ساخت بزرگترین هتل کشور در تبریز
- اجرای یکهزار و ۸۰۰ طرح صنعتی با سرمایهگذاری ۹۲۰هزار میلیارد ریال در آذربایجان شرقی
- بکارگیری همه امکانات موجود برای احیای تیم ماشین سازی در عین توجه به تیم فوتبال تراکتور
- مجلس در خصوص نهضت ملی مسکن وارد عمل میشود
- کارگر پیدا نمیشود!
- کنگره بین المللی بزرگداشت شهریار در تبریز برگزار می شود
- ارس ویترین فرهنگ میهماننوازی آذربایجانشرقی است
- ربع رشیدی تبریز، اولین دانشگاه جهان با ۷۰۰ سال قدمت
- ایستگاه خاوران میزبان مسافران قطار پنج ستاره مشهد/ تبریز- وان در دست اقدام
- سرعت غیرمجازعامل ۸۰ درصد تصادفات منجر به فوت درونشهری است
- ارزشهای انقلاب باید با شیوههای جدید به نسل جوان تبیین شود
- آیا تعطیلیها موجب کاهش مصرف انرژی و آلایندگی هوا شده است؟
- ارسال ۶۵۰ اثر به هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر آذربایجانشرقی
- جشنواره ابوذر با معرفی نفرات برتر رسانه به کار خود پایان داد؛ «صدای زنان» و «پیام آذربایجان» ۳ جایزه را از آن خود کردند
- ضرورت نهادینه و اصولی شدن فعالیتهای حزبی