مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند گفت: شهر جدید سهند از استحکام بینطیری برخوردار بوده و حتی به صراحت میتوان گفت که امکان زلزله در سهند صفر است و فاصله مناسب با گسلها را دارد.
به گزارش پایگاه خبری بامداد تبریز، عباس مصطفوی در نشست خبری با اصحاب رسانه، مطبوعات و خبرگزاریها اظهار کرد: شهر جدید سهند را میتوان شهر فرصتها دانست و بنده نیز از ابتدای سالجاری افتخار خدمتگزاری در این شهر را دارم.
وی افزود: بنده قبلاً در شرکت مادر به عنوان معاون و مدیرعامل بودم و میتوان به صراحت گفت که شهر جدید سهند همیشه در رتبههای اول در کشور مطرح بوده است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند با بیان اینکه مهمترین مطالبه اصلی از شرکت شهر جدید سهند، آزادراه تبریز به سهند است، گفت: شهر جدید سهند اکنون به شهر نیازمند تبدیل شده است، به طوریکه به دلیل موضوعات مدیریتی و حتی خود مسکن مهر، نزدیک به سقوط بود.
وی با اشاره به اینکه با علم بر مشکلات وارد شهر جدید شدهام، یادآور شد: در شرکت شهر جدید سهند، برای ۳۵ هزار واحد مسکن مهر پاسخگو هستیم و مشکلات آنها را حل میکنیم.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند ادامه داد: تقریباً ۲۰تا ۲۵ درصد مسکن مهر تبریز خالی از سکنه است و آمار اغراقآمیزی نیست.
مصطفوی با تاکید به اینکه شهر جدید دارای ظرفیتهای مختلف است، توضیح داد: قرارگیری این منطقه در محور گردشگری کندوان – اسکو – عنصرود ظرفیت بزرگی برای سهند محسوب شده همچنین از نظر ارتفاع نیز منطقه سهند در ارتفاع ۱۶۰۰ تا ۱۸۵۰ قرار گرفته که ۲۵۰ متر بالاتر از تبریز است.
شهر جدید سهند را باید بام آذربایجان نامید
وی اذعان داشت: شهر جدید سهند باید به عنوان بام آذربایجان نامیده شود چراکه دارای بهترین آب و هواست و حتی کیفیت آب این منطقه طبق آزمایشهای انجام گرفته در سطح بالاتری قرار دارد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند ابراز کرد: شهر جدید سهند از استحکام بینطیری برخوردار بوده و حتی به صراحت میتوان گفت که امکان زلزله در سهند صفر است و فاصله مناسب با گسلها را دارد.
وی با اشاره به اینکه شهر جدید سهند اولین شهری است که دارای یک دانشگاه سراسری است که در زمره برترینها قرار دارد، گفت: مفتخریم روزانه میزبان ۱۷۰ هیات علمی، ۵ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا هستیم.
مصطفوی با ابراز تاسف از عدم بهرهگیری از ظرفیت دانشگاه سهند تصریح کرد: شهرهای جدید از نظر درآمدی شهرها به دو گروه نیازمند و فرازمند تقسیم شده است که متاسفانه شهر جدید سهند با وجود ظرفیتهای فراوان در زمزه شهرهای نیازمند قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند با بیان اینکه این شرکت دولتی بوده ولی هیچ دستگاهی از نظر مالی کمک نمیکند، افزود: تمام درآمد شرکت با تلاش و کوشش خود مجموعه ایجاد میشود و حتی میتوان شهرهای جدید را جزو افتخارات جمهوری اسلامی دانست و از لحاظ مدیریتی الگوی برتر برشمرد.
مصطفوی در ادامه خاطرنشان کرد: رشد جمعیت در شهر جدید سهند از رشد نامتوازن و ناهماهنگ برخوردار است در حالیکه طبق برنامه باید رشد به صورت تدریجی صورت میگرفت چراکه در غیر این صورت تعادلات اجتماعی و محیطی شهر را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی با بیان اینکه به غیر سهند در شهر تبریز عموماً جای دیگری مسکن مهر وجود ندارد و عمده مسکن مهر در سهند واقع شده است، توضیح داد: این یک آسیب است و اگر ۱۰ اتوبان و آزادراه بسازیم ولی به آسیبهای اجتماعی توجه نکنیم، با مشکلات زیادی روبهرو خواهیم شد.
مدرسه یکی از بحرانهای شهر جدید سهند
مصطفوی با تاکید به اینکه شهر جدید سهند یک شهر برنامهریزی شده و با حضور متخصصان و مدیران تعریف شده است، گفت: این امر متاسفانه به دلیل بحثهای مسکن مهر دچار مشکل شده و نتیجه آن باعث شده تا از نظر درآمدی با آفت مواجه شویم.
وی متذکر شد: یکی از بحرانهای سهند بحث مدارس است، ۲۴ مدرسه توسط شرکت شهر جدید سهند تحویل داده شده و ۹ مدرسه نیز در حال احداث است که از آن تعداد هشت مدرسه توسط شرکت عمران و یک مدرسه توسط نوسازی مدارس ساخته میشود.
مصطفوی گفت: افرادی از تبریز به سهند برای سکونت آمدهاند که حقشان داشتن امکانات رفاهی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به ۱۰۵ هزار نفر در سهند زندگی میکند که با این روند در دو سال آینده این شهر دومین شهر استان آذربایجانشرقی خواهد بود.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند خاطرنشان کرد: گاهاً وقتی از مشکلات میگوییم خیلیها به ما ایراد میگیرند که اگر یک قطعه بفروشید همه مشکلاتتان حل میشود در حالیکه وقتی زیرساختی نباشد، مشکلات تازه ایجاد میشود.
وی ادامه داد: شکلگیری محلات واقع در سهند با مشکل روبهرو هستند و ما متوجه این مشکلات هستیم.
مصطفوی در ادامه با بیان اینکه برای ایجاد برخی جذابیتها و تغییر رویکرد از اینکه سهند فقط مسکن مهر نیست، اقدامات و برنامههای زیادی تبیین شده است، گفت: در طول خدمت خود مشکلات اقتصادی در سهند را مشاهده کردهام، ولی خدا را شاکریم که از لحاظ فرهنگی افراد با فرهنگ ساکن این منطقه هستتند.
وی برگزاری پیادهروی با خانواده، جشن رمضان و کاشت درخت را از جمله اقدامات فرهنگی در شهر جدید سهند برشمرد و بیان داشت: این برنامهها نشانگر توجه و اهمیت به مسائل فرهنگی در شهر جدید سهند است.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند بیان کرد: شهر جدید سهند با سیاستگذاری و شعار «هر شهروند یک درخت» پیش رفته و به همین منظور در این چندماه نزدیک به ۶ هزار اصله درخت کاشته شده است.
وی یادآور شد: برای خروج از بحران درآمدی ناچار به تغییر رویکرد بودیم، از اینرو با تمام مدیران تعامل سازنده وجود دارد.
ترویج انرژی سبز در شهر جدید سهند
مصطفوی ترویج انرژی سبز در شهر جدید سهند را مورد اشاره قرار داد و ابراز کرد: در این خصوص موضوع دوچرخه مطرح شده که برای احقاق این طرح در تمام مراسم هدایای دوچرخه اهدا میشود.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند خاطرنشان کرد: بنده شهر جدید سهند را با ۵۸ میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتهام.
مصطفوی با بیان اینکه جنگل ۷۰ هکتاری یک ظرفیت برای ما بوده ولی به دلیل مسائل پیش آمده از آن غافل شدهایم که امیدواریم با وجود همه مشکلات تا پایان سال این محوطه در اختیار شهروندان قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند ادامه داد: برای پرهیز از شعارهای روی کاغذ مانده، نهالستان ۱۰ هکتاری در سهند احداث شده است.
۳ هزار از ۳۵ هزار واحد سهند دارای مشکل هستند
وی با اشاره به آخرین وضعیت مسکن مهر در شهر جدید سهند که با حضور شاکیان در نشست خبری همراه بود، گفت: ۳۵ هزار واحد مسکن مهر ساخته شده که ۳ هزار واحد دارای مشکلات از قبیل عدم تحویل هستند، به طوریکه شهر جدید سهند از نظر مسکن مهر و کمیت و کیفیت جزو بهترینها بوده است ولی مشکلاتی در فاز سه و چهار وجود دارد که تا سه ماه آینده به نتیجه خواهد رسید.
وی با تشویق حضور سرمایهگذاران جهت سرمایهگذاری در سهند عنوان کرد: هر سرمایهگذاری که وارد شهرک شود با خدمات و تکریم روبهرو خواهد شد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند، با گلایه از شرکت پیمانکار «حسا» در فاز سوم و چهارم گفت: این شرکت مشکلساز بوده و بنده صورتجلسه تعیین میکنم ولی این آقایان با کمال بیخیالی نزد دادستان و سایر مسوولان میگویند که کل صورتجلسهتان را پرداخت میکنیم.
وی ادامه داد: از همه اهالی این فازها خواهشمندیم سه ماه به ما فرصت دهند چراکه تمام مشکلات این فازها احصاء شده و چکلیستی از مشکلات گردآوری شده است و امیدواریم با حل مشکلات سهند، جشن پایان پروژه مسکن مهر را اعلام کنیم.
مصطفوی توضیح داد: با پیمانکاران متخلف برخورد شده و افرادی که زمین خریده ولی هیچ ساخت و سازی انجام ندادند، اخطار دریافت میکنند.
وی مطالعه روی قطار شهری و انطباق آن روی مسیر قطار قدیمی و ساخت باغویلا در فاز سوم را از دیگر اولویتهای سهند برشمرد.
گزارش فارس حاکی از آن است که در این نشست خبری عدهای به نمایندگی از سایر ساکنان فاز سوم و چهارم سهند با اجازه خود مدیرعامل وارد نشست خبری شده و مشکلاتشان را مطرح کردند و مدیرعامل نیز قول حل مشکلات تا سه ماه آینده را داد.
طبق درخواست این ساکنان، محوطه خاکی، وجود حیوانات وحشی و حشرات موذی همچنین نبود آسانسور از جمله مطالباتی بود که ساکنان این دو فاز سوم و چهارم خواهان رفع آن بودند.
در ادامه این نشست خبری، خبرنگاران به همراه کارکنان شرکت شهر جدید سهند از پروژه آزادراه تبریز به سهند و نهالستان بازدید کردند.

ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- بر افراشتن پرچم فلسطین در ساختمان شهرداری منطقه ۸
- آسفالت ریزی و لکه گیری کوچه نجار باشی خیابان ارتش و خیابان شهید بهشتی
- برگزاری ورزش صبحگاهی با شعار “با ورزش به جنگ سرطان برویم”
- اطلاعیه شهرداری منطقه ۸ در خصوص تخریب آسفالت خیابان امام خمینی توسط اداره برق
- برگزاری مسابقه بزرگ طناب کشی در میدان شهید بهشتی
- نصب جداکننده ترافیکی (نیوجرسی) در خیابان فلسطین
- توزیع ۱۱۰ تن آسفالت طی هفته اخیر در معابر بافت مرکزی شهر
- درخشش روابط عمومی مس سونگون در هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
- دکتر عباسزاده در زمره مدیران تاثیرگذار صنعت و معدن کشور؛
- مدیریت تولید و بازار با کشت قراردادی در آذربایجان شرقی
- معاون وزیرصمت: طرح توسعه ماشین سازی تبریز بررسی می شود
- پژوهشگر حوزه گردشگری: تبریز در اولویت های اول گردشگران خارجی قرار ندارد
- خاطرات حمید آرش آزاد،تازه به دوران رسیدهها در هتل
- برگزاری مسابقات تنیس روی میز معلولین توسط شهرداری منطقه ۸
- آغاز کلاس های آموزش گلدوزی و مهارتهای دوخت در فرهنگسرای تربیت
- نصب پرچم ایران منقش به تصاویر شهدا در باغ گلستان
- مرمت و اصلاح سنگفرش های شکسته سطح حوزه
- توزیع ۱۲۰۰۰ تن آسفالت طی سالجاری در معابر بافت مرکزی شهر
- اجرای ۲۲۱ برنامه فرهنگی،هنری و اجتماعی، توسط شهرداری منطقه ۸
- بررسی ظرفیتها و چالشهای گردشگری در تبریز
- نقش آفرینی صنعت حمل و نقل آذربایجان شرقی در ارتباطات بین الملل
- ۱۷۰ واحد صنعتی در آذربایجان شرقی راه اندازی شد
- خاطرات حمید آرش آزاد،ترکیهایها در هتل
- اجرای ۵۵۰۰متر لوله گذاری آب خام طی سالجاری در محدوده شهرداری منطقه ۸
- آغاز کلاس های آموزشی خیاطی در فرهنگسرای تربیت
- برد تیم فوتسال شهرداری منطقه۸ برابر تیم سازمان آتش نشانی
- دیدار شهردار منطقه هشت با فرمانده جدید پایگاه سید الشهدا در حوزه شش بسیج شهری
- فضاسازی کنگره ملی ده هزار شهید استان در محدوده شهرداری منطقه ۸
- فضاسازی جامع محدوده مرکزی شهر به مناسبت ایام فاطمیه(س)
- برگزاری کارگاه صنایع دستی بافتنی در فرهنگسرای تربیت