شهردار تبریز به تشریح پروژه های بزرگ شهرداری در راستای حفظ و احیای باغات شهر پرداخت و گفت: تملک ۴۱۶ هکتار از باغات تبریز در سالهای اخیر شروع شده و قسمتهای باقی مانده از پروژهها نیز ادامه دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد تبریز، یعقوب هوشیار در گفتگویی احیای باغات تبریز را یکی از اقدامات اساسی مدیریت شهری دانست و اظهار کرد: در نقاط مختلف شهر باغات قدیمی شناسایی، تملک و عملیات عمرانی احیا شروع شده است.
وی در ادامه احیای باغ چلبی را یکی از این اقدامات برشمرد و اظهار کرد: احیای باغ چلبی به مساحت ۳۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع یکی از پروژه هایی است که برای تملک آن بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و عملیات احداث پارک کودک بزودی آغاز می شود.
شهردار تبریز همچنین شروع تملک ۱۰۰ هکتاری باغات لاله در جنوب شهر را از دیگر اقدامات اساسی در راستای احیای باغشهر تبریز خواند و گفت: باغات لاله به مثابه هویت تاریخی- باغشهری تبریز، شامل چندین فقره قنات و استخر (گول) است و تنها ۱۶ هکتار از تملک باغات لاله باقی مانده که توافقاتی نیز در این مورد انجام یافته است.
وی ادامه داد: پروژه “پارک شهربانو” با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان با ۱۷ هکتار مساحت که در قسمتهای تملک شده باغات لاله واقع شده به عنوان پروژه ای فاخر و ماندگار در حال احداث است.
شهردار تبریزگفت: با احداث پارک شهربانو، شاهد توسعه ۱۷ هکتاری زیرساخت های فرهنگی، آموزشی، ورزشی، تفریحی و فضای سبز در شهر خواهیم بود و این پارک ظرفیت خوبی برای بهرهمندی بانوان تبریز از امکانات تفریحی و آموزشی ایجاد خواهد کرد.
یعقوب هوشیار همچنین با بیان اینکه پارک بزرگ تبریز یکی از ثروتهای عظیم فضای سبز شهر است، خاطر نشان کرد:تملک باغات پارک بزرگ تبریز از سالیان متمادی شروع شده و در دوره های مختلف مدیریت شهری از ۸۰۰ هکتار تاکنون ۳۰۰ هکتار تملک شده است و ضرورت دارد روند تملک و عملیات اجرایی این پارک تسریع یابد.
هوشیار با تاکید بر حفظ و احیای هویت تاریخی محلات قدیمی تبریز تصریح کرد: محله برق لامع در خیابان ۱۷ شهریور و یکی از محلات قدیمی تبریز واقع شده است که عملیات تملک آن با ۱۳ هزار مترمربع عرصه و ۱۰۶۰۰ متر مربع اعیان به اتمام رسیده و طراحی پارک موزه برق لامع نیز در دست اجرا میباشد.
وی از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی پروژه باز”زنده سازی” عمارت کلاه فرنگی واقع در پارک باغشمال خبر داد و گفت: ۱۳ هزار مترمربع کفسازی و کاشت ۴ هکتاری فضای سبز در فاز دوم پارک باغشمال انجام گرفته است.
شهردار تبریز در این رابطه افزود: احیای هویت تاریخی فرهنگی تبریز یکی از رسالتهای مدیریت شهری است که برهمین اساس ضرورت دارد پروژه عمارت کلاه فرنگی در کوتاه ترین زمان ممکن به بهره برداری برسد.
یعقوب هوشیار در خصوص آخرین وضعیت تملک کلانتر باغی افزود: از مجموع ۷ هکتار باغات کلانتر تاکنون ۵ هکتار تملک و عملیات عمرانی آن نیز انجام شده است.
هوشیار با بیان اینکه در راستای اجرای سیاست تملک و احیای باغات قدیمی تبریز، بخش عمدهای از باغات پیرامونی مجموعه ائلگولی در ضلع شمالی به این تفرجگاه الحاق شده، تصریح کرد: توسعه باغات الحاقی ائل گولی تبریز در مجموع ۵ هکتار بوده که تاکنون ۲.۵ هکتار از این باغات تملک و محوطه سازی شده است.
شهردار همچنین بر اتمام تملک قسمتهای باقی مانده باغات تحت تملک تاکید کرد و در ادامه هدفگذاری توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز را یکی از اولویت های مدیریت شهری در کنار احیای باغات تبریز خواند و گفت: با اتمام و تکمیل این طرح توسعه شاهد افزایش ۳ مترمربعی سرانه فضای سبز در تبریز خواهیم بود.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- بازار تاریخی تبریز خاستگاه حل مشکلات شهر است
- امام جمعه تبریز: مسأله کاهش و پیری جمعیت باید جدی گرفته شود
- استاندار: جای صندوق توسعه ملی در آذربایجان شرقی خالی است
- مدیر مسئول «صدای زنان» در دیدار استاندار با بانوان فعال فرهنگی مطرح کرد:
- چالشهای قانونی احیای معادن؛ فعالان محیطزیست خواستار تغییرات جدی هستند
- افزایش ۲۳ درصدی مصرف گاز در آذربایجان شرقی
- پزشکیان به مصر سفر می کند
- شهردار: تبریز نماد جهانی هنر و انسانیت است
- استاندار آذربایجان شرقی: با ادارات متخلف در مصرف انرژی برخورد می شود
- قطع برق باغ ویلاها در تبریز
- تعطیلی پنجشنبهها و کاهش ساعات کاری در دستور کار مجلس قرار میگیرد
- کلاس های دانشگاه های آذربایجان شرقی تا پایان هفته مجازی است
- گردشگران خارجی کدام اماکن آذربایجانشرقی را می پسندند؟
- اعطای تسهیلات به ۱۰ هزار کشاورز متقاضی تراکتور تا پایان سال
- تبریز تبدیل به کارگاه عمرانی کلانشهرهای کشور شده است
- دستگیری کلاهبردار رسیدساز جعلی تبریز
- هنر اصیل ایرانی در تقویت ارتباطات فرهنگی بین ایران و ترکیه موثر است
- استاندار آذربایجان شرقی: جذب دانشجوی خارجی به سیاست سوداگرانه تبدیل شده است
- گردشگری سلامت آذربایجان شرقی با چالش بازاریابی مواجه است
- تیم پرافتخار دوچرخهسواری پتروشیمی تبریز احیا شد
- صدور اخطار قطع برای ۲هزار و ۶۰۰ مشترک پرمصرف گاز آذربایجانشرقی
- سازمانهای کم کار آذربایجان شرقی در پیشگیری از وقوع جرم مواخذه میشوند
- ضرورت کاهش سطح زیر کشت باغات غیراقتصادی در آذربایجان شرقی
- منطقه آزاد ارس میتواند مقصد سرمایه گذاران ترکیهای شود
- دعوت استاندار آذربایجان شرقی از بانوان برای فعالیت های اجتماعی و شرکت در انتخابات شوراها
- درهای دانشگاه باید به روی جامعه باز باشد
- فروشنده کالای قاچاق در تبریز سه میلیارد و ۷۵۹ میلیون ریال جریمه شد
- گرهگشایی از تولید و تجارت اولویت اول است
- زمین پنج هزار و ۲۴۵ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی تامین شد
- مودیان مالیاتی آذربایجان شرقی برای برخورداری از بخشودگی جرایم تا ۲۴ آذر فرصت دارند