شهردار تبریز، در جلسه با مدیران خود، دستوراتی جدی و قاطع در خصوص مسائل مختلف شهری صادر کرد و از مدیران خواست که با تمامی توان برای بهبود وضعیت شهر و افزایش رضایت مردم تلاش کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد تبریز،یعقوب هوشیار با اشاره به اینکه تبریز به عنوان «شهر بدون گدا» در سطح ملی و جهانی شناخته میشود، از مدیران خدمات شهری خواست در برابر گدایان وارداتی از شهرهای دیگرهیچگونه مماشاتی نشان ندهند.
وی با عنوان اینکه مردم تبریز از موسسات خیریه برای کمک به نیازمندان واقعی حمایت میکنند، تأکید کرد: شهر تبریز باید از تکدیگری پاک باشد و خدمات شهری باید با شدت بیشتری اقدام به جمعآوری گدایان کند و براین اساس باید با استفاده از دوربینهای ترافیکی، متکدیان شناسایی و بهسرعت جمعآوری شوند.
هوشیار با اشاره به افزایش قابل توجه بودجه شهرداری، که از ۱۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۳۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته، گفت: هر چه بودجه شهرداری افزایش یابد، مسئولیتمان در قبال شهروندان سنگینتر میشود. باید دقت کنید هر ریالی از مردم دریافت میشود، باید در راستای پیشرفت شهر هزینه شود وهیچگونه ضعف و اهمالی در این زمینه پذیرفته نیست.
وی افزود: هرچقدر حجم کارها بیشتر میشود، مسئولیت ما به مردم نیز سنگینتر میشود باید به بهترین شکل مسئولیت خود را انجام دهیم و البته باید بپذیریم در برخی حوزهها ضعفهایی نیز وجود دارد.
هوشیار با تاکید بر اینکه مدیران باید با کار شبانه روزی وعملی کردن شعار «شهر بیدار است» تمام تلاش خود را بکار گرفته و از منابع شهرداری بهدرستی استفاده کنند گفت: برای تبریز، تلاشهای مضاعف میکنیم و تحمل سختیها باید لذتبخش باشد مردم میخواهند شاهد تغییرات محسوس در شهر باشند. اگر نتوانید رضایت مردم را جلب کنید، تمام زحمات بیفایده خواهد بود و هیچ بهانهای برای عدم تحقق وعدههایمان پذیرفتنی نیست.
شهردار تبریز همچنین بر لزوم حساس بودن به هزینهکرد بیتالمال تأکید کرد و گفت: پولی که از مردم میگیریم، باید با وسواس و دقت هزینه شود. هیچکدام از مدیران شهرداری نباید درگیر حاشیهها شوند ما مسئولیت داریم که زندگی مردم را بهبود بخشیم و نباید در برابر مشکلات بیتفاوت باشیم.
شهردار تبریز همچنین از مدیران خواست اقدامات فوری برای کاهش تلفات سوانح رانندگی در داخل شهر انجام دهند و گفت:هر ماه ۱۰ نفر در تبریز بر اثر تصادفات رانندگی داخل شهری جان خود را از دست میدهند این آمار وحشتناک است نباید راحت بنشینیم در حالی که هر ماه این تعداد شهروند جان خود را از دست میدهند.
هوشیارافزود: شهروندان تبریز و این افراد اعضای خانواده ما هستند و باید با راهکارهای ترافیکی این آمار بهطور جدی کاهش یابد.
وی با اشاره به اینکه با فرهنگ سازی میان مردم برای رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی می شود آمار تصادفات را کاهش داد، افزود: مدیران مسئول باید طرحهای فرهنگی و اجرایی برای کاهش تصادفات ارائه دهند. اگر نتوانید این مسئله را حل کنید، در تاریخ شهرداری تبریز ثبت خواهد شد که نتواستهایم جان هموطنان خود را حفظ کنیم.
هوشیار از نصب تابلوهای روزشمار برای پروژههای عمرانی بهعنوان یکی از اقدامات مثبت و شجاعانه شهرداری یاد کرد و خواستار ادامه این روند شد و اضافه کرد: در گذشته هیچکس جرات نمیکرد در این شهر تابلوی روزشمار نصب کند، اما امروز ما از آبروی خود مایه میگذاریم و مردم میبینند که پروژهها در حال اجرا هستند ومسئولان باید به وعدههای داده شده عمل کنند و هر چه سریعتر پروژهها را به اتمام برسانند.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنانش تأکید ویژهای بر استفاده از محلولپاشی به جای نمک در فصل زمستان داشت و از مدیران خدمات شهری خواست که هیچگونه نمکپاشی در سطح شهر انجام نشود. وی گفت: طبق نظرسنجیهای معتبری که از سوی جهاد دانشگاهی انجام شد، ۷۴/۲ درصد مردم تبریز محلولپاشی را نسبت به نمک ترجیح میدهند و آن را برای شهر مفید می دانند.
وی تاکید کرد: محلولپاشی باید با دقت انجام شودومن بهعنوان شهردار تبریز اجازه نمیدهم سلامت شهروندان، به ویژه فرزندان و کودکان این شهربه خطر بیفتد وهر مدیری که به محلولپاشی اعتقادی ندارد، باید از معاونت خدمات شهری شهرداری جدا شود.
شهردار تبریزاضافه کرد: مسئولیت سلامت شهروندان بر دوش ماست و اجازه نخواهم داد برای سلامت کودکان تبریز با توزیع نمک خطر ایجاد شود.
هوشیار همچنین از مدیران خواست که گزارش عملکرد خود را بهصورت شفاف و دقیق به مردم اعلام کنند و اظهار کرد: شما مسئولید که عملکرد خود را به مردم نشان دهید. باید در رسانهها بصورت خبر و مصاحبهها از دستاوردهای شهرداری صحبت کنید و به مردم اطلاع دهید که برای حل مشکلات آنها چه اقداماتی انجام شده است.
شهردار تبریز اضافه کرد: امروز مردم تبریز انتظارات بالایی دارند. باید در تمامی پروژهها و طرحها پاسخگو باشیم. هیچ پروژهای نباید با تأخیر یا نقص مواجه شود. شهروندان حق دارند که از شهرداری خدمات کامل و بدون نقص دریافت کنند ومدیران باید تمام تلاش خود را برای برآورده کردن این انتظارات به کار گیرند
یعقوب هوشیار در پایان افزود: شهرداری تبریز نباید تحت هیچ شرایطی از وظایف خود کوتاه بیاید. مدیران باید همدل و هماهنگ عمل کنند و در راستای بهبود وضعیت شهر با تمام توان خود کار کنند. تبریز بزرگ است و باید مطابق با شان و عظمت این شهر عمل کنیم.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- گردشگری غذا مزیت بزرگ آذربایجان شرقی است
- ظرفیت دانشگاه تبریز در تولید پنلهای خورشیدی
- آخرین سالی که مازوتسوزی نیروگاه تبریز را تحمل میکنیم
- هوای آلوده به شهرهای صنعتی آذربایجان شرقی برمیگردد
- صنایع تولیدی برای رشد و رقابتپذیری، نیازمند نیروی انسانی ماهری هستند
- سخنرانی رئیس دانشگاه ملی مهارت در ششمین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان
- قوه قضائیه ساخت و سازهای غیرمجاز را جرمانگاری کند
- ارجاع پرونده یکی از شاکیان بیمارستان ولیعصر تبریز به دادسرای قتل
- بانک ها سه درصد تسهیلات مسکن متعهد شده خود را محقق کردند
- مابهالتفاوتِ متناسبسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چه شد؟
- سوت قطار پنج ستاره در ایستگاه راه آهن خاوران تبریز به صدا در آمد
- تبیین عملکردها را به چاپ بنر و پوستر محدود نکنیم
- دلالان بیشتر از کشاورزان سود میکنند
- اجرای طرح آمارگیری از سرمایهگذاری در بخش ساختمان آذربایجانشرقی
- سهم تبریز و خُجَند در پیوندهای فرهنگی ایران و تاجیکستان
- آذربایجانشرقی سومین استان در جذب سرمایهگذار گردشگری/ ساخت بزرگترین هتل کشور در تبریز
- اجرای یکهزار و ۸۰۰ طرح صنعتی با سرمایهگذاری ۹۲۰هزار میلیارد ریال در آذربایجان شرقی
- بکارگیری همه امکانات موجود برای احیای تیم ماشین سازی در عین توجه به تیم فوتبال تراکتور
- مجلس در خصوص نهضت ملی مسکن وارد عمل میشود
- کارگر پیدا نمیشود!
- کنگره بین المللی بزرگداشت شهریار در تبریز برگزار می شود
- ارس ویترین فرهنگ میهماننوازی آذربایجانشرقی است
- ربع رشیدی تبریز، اولین دانشگاه جهان با ۷۰۰ سال قدمت
- ایستگاه خاوران میزبان مسافران قطار پنج ستاره مشهد/ تبریز- وان در دست اقدام
- سرعت غیرمجازعامل ۸۰ درصد تصادفات منجر به فوت درونشهری است
- ارزشهای انقلاب باید با شیوههای جدید به نسل جوان تبیین شود
- آیا تعطیلیها موجب کاهش مصرف انرژی و آلایندگی هوا شده است؟
- ارسال ۶۵۰ اثر به هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر آذربایجانشرقی
- جشنواره ابوذر با معرفی نفرات برتر رسانه به کار خود پایان داد؛ «صدای زنان» و «پیام آذربایجان» ۳ جایزه را از آن خود کردند
- ضرورت نهادینه و اصولی شدن فعالیتهای حزبی