استاندار آذربایجان شرقی گفت: مطالبه گری دانشجو یک امر مبارک است و مسئولان باید بیش از آنکه سخن بگویند، شنونده نسل جدید و دانشجوی پیشرو باشند زیرا دانشجویان در مسیر علم آموزی، علاوه بر دانش و کسب آگاهی بار اضافی را در باب مسئولیتهای اجتماعی برعهده میگیرند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامداد تبریز،بهرام سرمست در دیدار صمیمانه دانشجویان با معاون اجرایی رئیس جمهور که در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد، اظهار کرد: جنبش دانشجویی، موتور محرکه حرکتهای اصلاح گرایانه و انقلابی در طول تاریخ معاصر ایران بوده و در همه کشورهای در حال توسعه نیز قشر دانشجو پرچمدار آگاهی و آگاهی بخشی بوده است.
وی افزود: یکی از خصلتهای مهم جنبش دانشجویی، مطالبه گری، آگاهی بخشی، عدالت طلبی، آزادی خواهی و آرمان گرایی است و تشکلهای دانشجویی در فقدان احزاب سیاسی، همواره بار اضافی را در رابطه با تحولات بنیادین اجتماعی بر دوش میکشند.
سرمست با بیان اینکه همه مسئولان باید گوش شنوا برای مطالبه ها داشته باشند، اظهار کرد: آذربایجان شرقی در طول تاریخ معاصر همیشه برای ایران کوشیده و فداکاری کرده و جایگاه تبریز به عنوان شهر اولین ها مورد توجه بوده است اما استان را در شرایطی تحویل گرفتیم که اغلب شاخصهای توسعه فرهنگی اقتصادی اجتماعی رتبه در شان استان نبود.
وی با اشاره به اینکه امروز در رده بندی های جهانی رتبه دانشگاههای استان ایده آل نیست و تمام سیاست گذاریها باید در جهت رسیدن به جایگاه واقعی باشد، گفت: سیاست مدیریت استان استفاده از توان و ایده و نظریه و راهکاری است که دانشگاههای استان به عنوان قطبهای اندیشه ورزی در بطن سیاستگذاریها قرار دارند.
فضای امنیتی در دانشگاه ها مورد قبول نیست
سرمست با بیان اینکه مدیریت استان توجه ویژه در جهت استقلال نسبی دانشگاهها دارد، گفت: فضای امنیتی و فضای علمی که در جهت دانشهای نوین و هایتک ( فناوری بالا ) و نسل پنجم دانشگاه است در دانشگاهها مورد قبول مدیریت استان نیست.
وی با بیان اینکه صنعت و محیط کسب و کار استان متناسب با اقتصاد دانش بنیان طراحی نشده است و اغلب صنایع نیاز به نوسازی دارند، اظهار کرد: در سه شنبههای اقتصادی که مشکلات واحدهای تولیدی رصد و بررسی و تصمیمات تسهیلگرانه گرفته میشود، تاکید داریم بخشهای تحقیق و توسعه و مهارت آموزی و پارکهای علم و فناوری در جوار شهرکهای صنعتی توسعه یابد.
وی اعلام کرد: در جهت سیاست جذب دانشجو بر حسب نیاز بازار و محیط کسب و کار استان، دورههای کارورزی و کارآموزی و جذب مهندسان و مبتکران از دانشگاهیان در برنامه است.
سرمست با بیان اینکه اکنون مسئولان اجرایی بر اساس شیوههای سنتی دستگاهها را مدیریت میکنند در صورتی که باید از آخرین یافتهها و نظریات در اتاقهای فکر و اندیشه ورزی استفاده کنند، اظهار کرد: تاکید مدیریت استان بر استفاده از مدیران اجرایی بر حسب کارنامه و برنامه است.
وی در مورد پروژههای عمرانی، گفت: تاکید بر پروژههای کلان و مهم نیمه تمام استان است و اولویت بندی کردیم تا ابتدا پروژههای بالای ۷۰ درصد به اتمام برسند.
سرمست با بیان اینکه وارث شرایط ناتراز برق، گاز و آب هستیم و ناترازی بین محیطهای علمی و اجرایی وجود دارد که باید به حداقل برسد و در این راستا اتاق فکر در استانداری راه اندازی شده است و از حضور دانشگاهیان استفاده بیشتری خواهد شد .
فعالیت سیاسی جدا از سیاسی کاری است
محمدتقی اعلمی سرپرست دانشگاه تبریز هم اظهار کرد: دانشگاه تبریز یکی از دانشگاههای موثر و جریان ساز در مسائل سیاسی کشور بوده و هست.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین فعالیت انقلاب فرهنگی از دانشگاه تبریز آغاز شد و در ۲۱ و ۲۶ فروردین ۵۹ حرکت دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در این دانشگاه منجر به انقلاب فرهنگی شد که رهبری آن را دکتر پزشکیان برعهده داشتند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بارها فرمودند که خدا لعنت کند دستهایی که تلاش میکنند دانشگاههای ما را غیرسیاسی کنند یعنی دانشجو تحلیل و در مسائل سیاسی ورود کند و خود را برای پذیرش مسئولیتهای مهم در آینده آماده سازد.
اعلمی اظهار کرد: فعالیتهای سیاسی جدا از سیاسی کاری بوده و فعالیتهای دانشجویی شفاف باید از دانشگاهها به کلیه جریانهای سیاسی کشور سوق یابد و جامعه را به شفافیت بکشاند.
وی ادامه داد: زیرساختهای را در دانشگاه تبریز آماده میکنیم تا دانشجویان بدون دغدغه بتوانند گفتگو کرده و مسائل کشور را نقد کنند.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- غم مخور! شعرطنزحمید آرش آزاد
- اخذ سند ۵۶ هزار مترمربعی “باغ گلستان” تبریز
- هوای تبریز همچنان برای گروههای حساس ناسالم است
- پیشنهاد استاندار آذربایجان شرقی برای ساخت شهرکی مخصوص سالمندان و کودکان بی سرپرست
- بانکها تفاوتی بین مشتریان خوشحساب و بدحساب نمیگذارند
- انتصاب دکتر طاهری خسروشاهی به عنوان مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز
- کسری ۱.۵ میلیارد مترمکعبی آبهای زیرزمینی آذربایجان شرقی چگونه جبران میشود
- ثبت بیش از ۲۹۸ میلیون تردد خودرویی در جادههای آذربایجانشرقی
- رئیس جهاد کشاورزی: آذربایجانشرقی در تامین گندم بینیاز از سایر استانهاست
- مدیریت واحد احیای دریاچه ارومیه باید تعیین تکلیف شود
- حل مشکلات شهری نیازمند همکاری نهادها و مشارکت رسانههاست
- عدم تخصیص ۲۱ هزار میلیارد تومان برای پروژههای آذربایجانشرقی
- ایمن سازی مدارس خواسته رییس جمهور است
- تطبیق آموزشهای سوادآموزی با استانداردهای بین المللی ضروری است
- مراسم افتتاحیه نمایشگاه توانمندی هنرمندان ایرانی پنجم دی برابر با ۲۵ دسامبر برگزار می شود
- پزشکیان:با افراد بی سواد،فرصت طلب و ریاکار به جایی نخواهیم رسید/ امید ایران، جوانان هستند
- ۱۷ هزار نفر در صنایع دستی آذربایجان شرقی فعالیت دارند
- یکپارچه سازی اراضی کشاورزی پیش نیاز خودکفایی است
- مظالب چهارم دی ماه…. سالروز تولد حمید آرش آزاد
- بازار تاریخی تبریز خاستگاه حل مشکلات شهر است
- امام جمعه تبریز: مسأله کاهش و پیری جمعیت باید جدی گرفته شود
- استاندار: جای صندوق توسعه ملی در آذربایجان شرقی خالی است
- مدیر مسئول «صدای زنان» در دیدار استاندار با بانوان فعال فرهنگی مطرح کرد:
- چالشهای قانونی احیای معادن؛ فعالان محیطزیست خواستار تغییرات جدی هستند
- افزایش ۲۳ درصدی مصرف گاز در آذربایجان شرقی
- پزشکیان به مصر سفر می کند
- شهردار: تبریز نماد جهانی هنر و انسانیت است
- استاندار آذربایجان شرقی: با ادارات متخلف در مصرف انرژی برخورد می شود
- قطع برق باغ ویلاها در تبریز
- تعطیلی پنجشنبهها و کاهش ساعات کاری در دستور کار مجلس قرار میگیرد