رییس هیأت مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو کشور گفت: تکنولوژی مورد استفاده در کارخانه های قطعه ساز کشور به ویژه کارخانههای مادر قطعه سازی آذربایجانشرقی به روز نیست.
رضا پاشائی، رییس هیأت مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو کشور و نایب رییس خانه صنعت و معدن استان آذربایجان شرقی در جمع تعدادی از قطعهسازان و صنعتگران تبریز اظهار داشت: متاسفانه در بخش صنعت کشور، برخی عوامل و افراد در جای مناسب خود قرار ندارند و این بی نظمی باعث بروز بسیاری از مشکلات در این حوزه شده است.
پاشائی خاطرنشان کرد: آذربایجانشرقی در قطعه سازی جایگاه ویژه ای در کشور دارد، ولی به جرأت می توان گفت که استان در این زمینه در حال از دست دادن جایگاه واقعی خود است و نفس های آخر خود را می کشد و این موضوع نگرانی اکثر فعالان این حوزه را در پی دارد.
وی با بیان اینکه بیش از نصف کارخانهها در حوزه قطعه سازی، تعطیل شده و یا با توان و ظرفیت کمتر از ۳۰ درصدی خود کار می کنند، تصریح کرد: قطعهسازان داخلی تولیدی با کیفیتتر از مشابه خارجی دارند، اما چرا خودروسازان طلب قطعهساز خارجی را نقد پرداخت می کنند، اما به فکر طلب قطعهساز داخلی نیستند.
رییس انجمن صنایع نیرو محرکه و قطعات خودرو کشور با تأکید بر اینکه باید کیفیت خودروهای تولیدی کشور افزایش و قیمت آنها کاهش یابد، ادامه داد: مگر کسی دوست دارد سوار ماشین بی کیفیت شود، دولت باید با خودروسازها هماهنگ شده و برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد و نگرش سطحی به مسائل این چنینی صحیح نیست.
نایب رییس خانه صنعت و معدن استان ادامه داد: اگر به جای واردات بی رویه خودرو به کشور، تکنولوژی ارتقای کیفیت خودروهای تولیدی را وارد کنیم، هم قیمت خودرو در کشور کاهش پیدا کرده و هم کیفیت تولیدات افزایش می یابد، در حال حاضر قیمت خودرو به صورت دستوری تعیین می شود که سیاست اشتباهی است و باید تعیین قیمت خودرو مبنای کارشناسی داشته باشد.
وی با بیان اینکه تکنولوژی مورد استفاده در کارخانه های قطعه ساز کشور به ویژه کارخانههای مادر قطعه سازی آذربایجانشرقی به روز نیست، عنوان کرد: اگر به بحث نوسازی و استفاده از تکنولوژی روز دنیا در زمینه قطعه سازی توجه نکنیم، نخواهیم توانست در بازارهای جهانی حضور یافته و حرفی برای گفتن داشته باشیم.
پاشائی با انتقاد از ارائه وام و تسهیلات با نرخ سود سرسام آور افزود: ارائه و اختصاص وام با سود کم، تنها راهکاری است که می تواند وضعیت فعلی صنعت کشور و بخصوص صنعت خودروسازی را بهبود بخشد. با وضعیت فعلی و وام هایی با نرخ سود دو رقمی، نه تنها وضعیت صنعت بهبود نمی یابد، بلکه در خوشبینانه ترین حالت درجا خواهد زد، در هیچ کجای دنیا، وام با نرخ سود دو رقمی وجود ندارد جز کشورهای عقب مانده.
رییس هیأت مدیره انجمن قطعه سازان خودرو کشور تشکیل صندوق تقویت تولید و حمایت از مصرف کننده، تدوین مقررات برای صندوق، واریز درصدی از وجوه دریافتی واردات خودرو به صندوق، واریز مازاد در آمد سالیانه دولت از محل واردات به صندوق، پایین آوردن بهره های بانکی و ارائه وام و تسهیلات با نرخ کم به خودروسازان، پرداخت یارانه به صنعت خودرو و را لازمه اجرای طرح احیا و تعالی وضعیت خودرو کشور عنوان کرد.
وی مهمترین اهداف سند احیا و اعتلای صنعت خودرو سازی را اصلاح قیمت گذاری خودرو بر اساس قانون ماده ۱۰۰، آزاد سازی قیمت خودرو بر اساس کار کارشناسی شده، پرداخت یارانه صنعت به بخش خودرو سازی، بستر سازی برای تامین مواد اولیه ارزان قیمت، جلوگیری از قاچاق قطعات و خودرو های بی کیفیت و نظارت بر آنها و تدوین قانون برخورد با تضعیف کنندگان صنعت خودرو عنوان کرد.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- غم مخور! شعرطنزحمید آرش آزاد
- اخذ سند ۵۶ هزار مترمربعی “باغ گلستان” تبریز
- هوای تبریز همچنان برای گروههای حساس ناسالم است
- پیشنهاد استاندار آذربایجان شرقی برای ساخت شهرکی مخصوص سالمندان و کودکان بی سرپرست
- بانکها تفاوتی بین مشتریان خوشحساب و بدحساب نمیگذارند
- انتصاب دکتر طاهری خسروشاهی به عنوان مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز
- کسری ۱.۵ میلیارد مترمکعبی آبهای زیرزمینی آذربایجان شرقی چگونه جبران میشود
- ثبت بیش از ۲۹۸ میلیون تردد خودرویی در جادههای آذربایجانشرقی
- رئیس جهاد کشاورزی: آذربایجانشرقی در تامین گندم بینیاز از سایر استانهاست
- مدیریت واحد احیای دریاچه ارومیه باید تعیین تکلیف شود
- حل مشکلات شهری نیازمند همکاری نهادها و مشارکت رسانههاست
- عدم تخصیص ۲۱ هزار میلیارد تومان برای پروژههای آذربایجانشرقی
- ایمن سازی مدارس خواسته رییس جمهور است
- تطبیق آموزشهای سوادآموزی با استانداردهای بین المللی ضروری است
- مراسم افتتاحیه نمایشگاه توانمندی هنرمندان ایرانی پنجم دی برابر با ۲۵ دسامبر برگزار می شود
- پزشکیان:با افراد بی سواد،فرصت طلب و ریاکار به جایی نخواهیم رسید/ امید ایران، جوانان هستند
- ۱۷ هزار نفر در صنایع دستی آذربایجان شرقی فعالیت دارند
- یکپارچه سازی اراضی کشاورزی پیش نیاز خودکفایی است
- مظالب چهارم دی ماه…. سالروز تولد حمید آرش آزاد
- بازار تاریخی تبریز خاستگاه حل مشکلات شهر است
- امام جمعه تبریز: مسأله کاهش و پیری جمعیت باید جدی گرفته شود
- استاندار: جای صندوق توسعه ملی در آذربایجان شرقی خالی است
- مدیر مسئول «صدای زنان» در دیدار استاندار با بانوان فعال فرهنگی مطرح کرد:
- چالشهای قانونی احیای معادن؛ فعالان محیطزیست خواستار تغییرات جدی هستند
- افزایش ۲۳ درصدی مصرف گاز در آذربایجان شرقی
- پزشکیان به مصر سفر می کند
- شهردار: تبریز نماد جهانی هنر و انسانیت است
- استاندار آذربایجان شرقی: با ادارات متخلف در مصرف انرژی برخورد می شود
- قطع برق باغ ویلاها در تبریز
- تعطیلی پنجشنبهها و کاهش ساعات کاری در دستور کار مجلس قرار میگیرد