فرزاد آصفشقاقی جوان تبریزی است که در سال ۶۷ و در سن پنج سالگی در اثر سانحه تصادف یک دست خود را از دست داده است اما هیچگاه این نقص عضو او را برای رسیدن به اهداف بلندش سست نکرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، وقتی سخن از اراده و تلاش به میان آید بیاختیار یاد مصرعی از شعر ملک الشعرای بهار میافتم آنجا که در کتاب دبستانمان خوانده بودیم « ز کوشش به هر چیز خواهی رسید».
امید و اراده دو بالی است برای انسان که رسیدن او را به قلههای موفقیت هموار میکند و انسان صاحب همت، پشتکار و اراده خود را به مدارج بالای علمی، ورزشی، اقتصادی و … میرساند و در این میان چه نیکوست الگو گرفتن از تجربه افرادی که با پشتکار فراوان این راه را رفتهاند و رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده را سهل و آسان میکنند.
آذر ماه سال ۹۴ بود که از پشتکار و تلاش بیوقفه اکبر خندقی، صخرهنورد تبریزی نوشتیم که برای اولین بار در دنیا با یک دست صخره «ایلان اوچان» را فتح کرد و رکورد جدیدی به نام تبریز ثبت کرد.
امروز میخواهیم بگوئیم جدیت و تلاش وی باعث شده است تا یک جوان تبریزی دیگر که در کودکی در اثر سانحه تصادف یک دست خود را از دست داده است در اثر انتشار و مطالعه این خبر با ارادهای مصمم به میدان کارزار وارد شده و همچون اکبر خندقی با همت و تلاش خود با یک دست بتواند دیواره توربین عینالی تبریز را با موفقیت فتح کند.
سخن از فرزاد آصفشقاقی است، او که در سال ۶۷ و در سن پنج سالگی در اثر سانحه تصادف یک دست خود را از دست داده است اما هیچگاه این نقص عضو او را برای رسیدن به اهداف بلند خود سست نکرده است.
وی در گفتوگو با خبرنگار فارس در خصوص علل و انگیزه خود برای صعود با یک دست گفت: به دنبال انتشار خبر صعود صخره نورد تبریزی همزمان با روز دانشجو به صخره «ایلان اوچان» در خبرگزاری فارس، من این خبر را در اینترنت خواندم و به محض خواندن این خبر جرقهای در ذهنم زده شد که چگونه آقای خندقی میتواند این صخره را صعود کند اما من نتوانم.
آصف شقاقی ادامه داد: پس از کمی پرس و جو شماره وی را پیدا کرده و تصمیم و نیت خود را با وی در میان گذاشتم. آقای خندقی ضمن ابراز خوشحالی و استقبال از این موضوع مرا به گرمی پذیرفت و من تمرینات خود را با جدیت تمام از آذرماه سال ۹۴ آغاز کردم تا اینکه طی روزهای اخیر توانستم در اثر تلاشهای بیوقفه و پشتیبانیهای بیمنت مربی خوبم دیواره توربین عینالی تبریز را با یک دست و با موفقیت صعود کنم.
وی با اشاره به اینکه ورزش کوهنوردی یک ورزش بسیار مفرح و با انگیزه برای افراد معلول است، افزود: تجهیزات این ورزش گران قیمت هستند اگر سازمانهای بهزیستی و آتشنشانی حمایت ویژهای از این ورزش به عمل آورند مطمئنا افراد معلول زیادی جذب ورزش کوهنوری شده و نگاه آنها به دنیای پیرامون خود عوض میشود.
شقاقی خاطرنشان کرد : ورزش کوهنوردی و صخره نوردی یکی از ورزشهایی است که نیاز به آموزش فراوان دارد و در این میان آموزش به افراد سالم خیلی سخت و طاقتفرسا است در همین زمینه سختی آموزش به افراد معلول چندین برابر افراد سالم است بنابراین جا دارد از مربیان این رشته که با حوصله و صبوری تمام به آموزش افراد معلول میپردازند مخصوصا آقای خندقی بینهایت تشکر و قدردانی کرد.
وی افزود: افزایش اعتماد به نفس و تغییر دیدگاههای معلولان به زندگی از موارد دیگری بود که آصف شقاقی به آن اشاره کرد و افزود: معلولیت محدودیت نیست، در صورت حمایت از افراد معلول اعتماد به نفس آنان افزایش یافته و آنها با دید وسیع و کاملا آگاهانه به زندگی نگاه میکنند.
در ادامه اکبر خندقی، صخرهنورد تبریزی که با صعود موفقیتآمیز خود به صخره «ایلان اوچان» با یک دست این رکورد را به نام خود ثبت کرده است به خبرنگار فارس گفت: آقای آصف شقاقی طی تمرینات پنج ماههای که با هم داشتیم بسیار با انرژی مثبت حرکت کرده و دارای تلاش و انگیزه بسیار بالایی است و صعود موفقیتآمیز وی با یک دست نتیجه اراده پولادین و مستحکم اوست.
وی با اشاره به حمایتهای ویژه مسئولان در برگزاری چنین رکوردهایی اظهار داشت: مهندس طالبنژاد، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در برگزاری مراسم روز دانشجو و صعود به صخره « ایلان اوچان» حمایت ویژهای انجام داد که نتیجه حمایت وی ایجاد انگیزه برای جوانانی است که نقص عضو و معلولیت را سد راه خود نمیبینند و برای رسیدن به چشماندازهها و اهداف خود از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنند.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- استاندار: درصدد ارتقای شاخص امنیت سرمایهگذاری در آذربایجان شرقی هستیم
- سفیر ژاپن در تهران: خبرهای خوبی از دریاچه ارومیه داریم
- مراقب کلاهبرداران در سایتهای آگهیمحور با تبلیغات جذاب باشید
- سال فرهنگی ایران و ترکیه باهنر بانوان ایرانی زینت داده میشود
- بید مشکلات بر تار و پود فرش ایرانی
- صنایع دستی بانوان ایرانی در استانبول به نمایش درمی آید
- استاندار: از دولت برای فعال کردن دیپلماسی اقتصادی در استان اختیارات ویژه گرفته ام
- بهره برداری از فاز اول اینترنت خانگی بر بستر فیبرنوری تا یک ماه آینده
- ذخیره گندمکافی برای مصرف یکسال خبازیهای داریم
- فرماندار جدید تبریز: با همه گروهها تعامل و همکاری خواهم داشت
- استاندار : هرم جمعیتی آذربایجان شرقی نیازمند آسیب شناسی است
- فعالیت ۸۴ کارگاه مرمتی ابنیه های تاریخی در آذربایجان شرقی
- شعر ملمع
- شکاف میان دستگاه های اجرایی، صنعت و مراکز علمی در آذربایجان شرقی عمیق است
- عاملان ۴۶ فقره سرقت خودرو در آذربایجان شرقی دستگیر شدند
- “ام اس” ناتوانی جسمانی نیست
- نقش و جایگاه مهم دانشآموزان در پیشرفت و توسعه کشور
- برگزاری گلریزان بابا باغی در ۱۷ آبان ماه/ تکمیل ۳۳ پروژه مسیر گشایی در سال آینده
- جلسات ستاد احیای دریاچه ارومیه هفتگی در سطح معاون اول رییس جمهور پیگیری می شود
- تراکتور ظرفیت بالایی برای هویتسازی و گردشگری ورزشی دارد
- سی و ششمین دوره جشنواره تئاتر استانی در آذربایجان شرقی
- جوانانی که در صف وام ازدواج پیر میشوند!
- قوْی گئتسین شعر طنز حمید آرش آزاد
- افزایش ۱۹ درصدی صادرات محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
- فروش ۷۰ میلیارد ریالی نمایشگاه صنایع دستی تبریز
- استاندار: احیای دریاچه ارومیه نیازمند مشارکت مردم در تصمیم گیریها است
- تراکتورسازی مدال افتخار حوزه صادرات کشور را از رئیس جمهور دریافت کرد
- تقویت دیپلماسی اقتصادی، کلید توسعه صادرات غیرنفتی
- ظرفیتهای نهفته در صنایعدستی آذربایجانشرقی