• درباره ما
  • تماس با ما
  • ارسال خبر
  • فید خوان
    • خانه
    • اجتماعی
    • سیاسی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • طنز
طراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرس
  • تاریخ انتشار خبر : یکشنبه 23 آبان 1395 | کد خبر : 6610
  • غذا یکی از چهار مولفه اصلی گردشگری/ از گردشگری غذا غافل شده ایم

    مدیرعامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز ، با اشاره به این که برنامه سفر را معمولا چهار بخش عمده غذا، خرید، بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی و نیز تفریح تشکیل می‌دهد، گفت:

    با وجود این که غذا در سفر جزو مهم‌ترین بخش‌های سفر است متاسفانه از آن غافل شده‌ایم و به تنوع غذایی بالای تبریز و شهرت آن‌ها در سراسر دنیا بی‌توجه هستیم.

    به گزارش شهریار، رضا خلیلی به اهمیت برندسازی در این حوزه اشاره کرد و گفت: لیستی از غداهای محلی آماده و جمع‌بندی شده‌است تا با همکاری مسئولان و کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در زمینه برندسازی آن‌ها اقدامات لازم انجام شود.

    وی با تاکید بر مشکلات پخت غذای محلی خاطر نشان کرد: پخت برخی از غذا های محلی نیاز به انرژی و زمان زیادی دارد و نگهداری آن‌ها با مشکلاتی همراه است به همین دلیل مراکز پذیرایی تمایلی به سرو غذاهای محلی ندارند و از طرفی هم با تغییر نسل، شیوه پخت بیشتر غذاهای محلی در دست نیست و جوانان هم مشتاق یادگیری آشپزی محلی نیستند.

    وی ادامه داد: برای زنده نگه داشتن روش پخت و حفظ غذاهای سنتی باید برنامه ریزی خاصی انجام شود و این نوع پخت غذا در قالب رقابتی پیگیری شود که جشنواره های منطقه ای غذای سنتی یکی از روش های مناسب برای ایجاد انگیزش و حس رقابت است.

    مدیرعامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز همچنین گفت: ثبت غذای محلی در فهرست آثار غیر ملموس ملی نیز می تواند روش پخت و تولید غذای سنتی را زنده نگه دارد و برای این امر نیز باید برنامه ویژه ای داشته باشیم.

    Print Friendly, PDF & Email


  • برجسب :
  • ايميل: news@.ir شماره پيامک:000 اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب
    نظرات کاربران در "غذا یکی از چهار مولفه اصلی گردشگری/ از گردشگری غذا غافل شده ایم"

    نظرات

    برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

    آخرین اخبار
    • پایتخت شیرینی و قیر ایران کجاست؟
    • توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان با خواهر خواندگی تبریز و شهر آستانه
    • دستگیری کلاهبرداران ۳۵۰ میلیارد ریالی در آذربایجان شرقی
    • قاچاق سالانه ۶۰۰۰ تراکتور ایرانی به خارج از کشور
    • پرواز هواپیمای بارورسازی ابرها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه
    • اعضای ستاد انتخابات شهرستان تبریز معرفی شدند
    • دومین نکوداشت ملی علامه جعفری در مجتمع مس سونگون برگزار می‌شود
    • تداوم دیدار و تکریم خانواده‌های معظم شهدا توسط مجتمع مس سونگون در ورزقان، خاروانا، اهر، هوراند و تبریز
    • معاون وزیر بهداشت: افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت رشته های پزشکی و دندانپزشکی معطل منابع مالی است
    • سازمان منطقه آزاد ارس به عضویت سازمان جهانی گردشگری پذیرفته شد
    • استاندار آذربایجان شرقی: توسعه متوازن با هم‌افزایی و خرد جمعی محقق می‌شود
    • تصفیه زهاب اسیدی پخیرچای؛ گام بلند سونگون برای حفاظت از محیط زیست و سالم سازی منابع آبی
    • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سونگون با سه دانشگاه برتر آذربایجان‌شرقی
    • ۴۴ مدرسه با یک دانش‌آموز در آذربایجان‌شرقی وجود دارد
    • کاهش چهار درصدی تلفات جاده‌ای آذربایجانشرقی/ بهسازی ۱۳۰کیلومتری آسفالت آزادراه تبریز-زنجان
    • مسیرگشایی یک‌کیلومتری شهید سعیدی در مراحل پایانی/اراده مدیریت شهری برای احیای باغات شهر
    • در دیدار مدیرعامل شرکت ملی مس و استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید شد؛
    • آنسامبل موسیقی تجربی تبریز” در بخش نهایی فستیوال موسیقی معاصر
    • نمایش «اولولری قویلایین» به طاها بهروزی و علیسان جباری تقدیم می‌شود
    • تبریز در مسیر توسعه پایدار زیرساخت‌های شهری
    • تصویب نهایی طرح فاز ۲ شهرک خاوران تبریز در شورای عالی شهرسازی و معماری
    • شهرک جوانان؛ گامی مهم در ساماندهی حاشیه‌نشینی تبریز
    • صادرات کالاهای تولیدی آذربایجان‌شرقی به ۹۱ کشور/ترکیه در صدر کشورهای مقصد صادراتی
    • معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی: تاخیر در ثبت وقایع حیاتی پذیرفتنی نیست
    • حمزه‌زاده: سرمایه‌گذاری در گردشگری نباید محدود به هتل‌سازی باشد
      • خانه
      • اجتماعی
      • سیاسی
      • فرهنگی
      • ورزشی
      • طنز