مدیرعامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز ، با اشاره به این که برنامه سفر را معمولا چهار بخش عمده غذا، خرید، بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی و نیز تفریح تشکیل میدهد، گفت:
با وجود این که غذا در سفر جزو مهمترین بخشهای سفر است متاسفانه از آن غافل شدهایم و به تنوع غذایی بالای تبریز و شهرت آنها در سراسر دنیا بیتوجه هستیم.
به گزارش شهریار، رضا خلیلی به اهمیت برندسازی در این حوزه اشاره کرد و گفت: لیستی از غداهای محلی آماده و جمعبندی شدهاست تا با همکاری مسئولان و کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در زمینه برندسازی آنها اقدامات لازم انجام شود.
وی با تاکید بر مشکلات پخت غذای محلی خاطر نشان کرد: پخت برخی از غذا های محلی نیاز به انرژی و زمان زیادی دارد و نگهداری آنها با مشکلاتی همراه است به همین دلیل مراکز پذیرایی تمایلی به سرو غذاهای محلی ندارند و از طرفی هم با تغییر نسل، شیوه پخت بیشتر غذاهای محلی در دست نیست و جوانان هم مشتاق یادگیری آشپزی محلی نیستند.
وی ادامه داد: برای زنده نگه داشتن روش پخت و حفظ غذاهای سنتی باید برنامه ریزی خاصی انجام شود و این نوع پخت غذا در قالب رقابتی پیگیری شود که جشنواره های منطقه ای غذای سنتی یکی از روش های مناسب برای ایجاد انگیزش و حس رقابت است.
مدیرعامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز همچنین گفت: ثبت غذای محلی در فهرست آثار غیر ملموس ملی نیز می تواند روش پخت و تولید غذای سنتی را زنده نگه دارد و برای این امر نیز باید برنامه ویژه ای داشته باشیم.
برجسب : | ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
|
- پایتخت شیرینی و قیر ایران کجاست؟
- توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان با خواهر خواندگی تبریز و شهر آستانه
- دستگیری کلاهبرداران ۳۵۰ میلیارد ریالی در آذربایجان شرقی
- قاچاق سالانه ۶۰۰۰ تراکتور ایرانی به خارج از کشور
- پرواز هواپیمای بارورسازی ابرها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه
- اعضای ستاد انتخابات شهرستان تبریز معرفی شدند
- دومین نکوداشت ملی علامه جعفری در مجتمع مس سونگون برگزار میشود
- تداوم دیدار و تکریم خانوادههای معظم شهدا توسط مجتمع مس سونگون در ورزقان، خاروانا، اهر، هوراند و تبریز
- معاون وزیر بهداشت: افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت رشته های پزشکی و دندانپزشکی معطل منابع مالی است
- سازمان منطقه آزاد ارس به عضویت سازمان جهانی گردشگری پذیرفته شد
- استاندار آذربایجان شرقی: توسعه متوازن با همافزایی و خرد جمعی محقق میشود
- تصفیه زهاب اسیدی پخیرچای؛ گام بلند سونگون برای حفاظت از محیط زیست و سالم سازی منابع آبی
- انعقاد تفاهمنامه همکاری سونگون با سه دانشگاه برتر آذربایجانشرقی
- ۴۴ مدرسه با یک دانشآموز در آذربایجانشرقی وجود دارد
- کاهش چهار درصدی تلفات جادهای آذربایجانشرقی/ بهسازی ۱۳۰کیلومتری آسفالت آزادراه تبریز-زنجان
- مسیرگشایی یککیلومتری شهید سعیدی در مراحل پایانی/اراده مدیریت شهری برای احیای باغات شهر
- در دیدار مدیرعامل شرکت ملی مس و استاندار آذربایجانشرقی تاکید شد؛
- آنسامبل موسیقی تجربی تبریز” در بخش نهایی فستیوال موسیقی معاصر
- نمایش «اولولری قویلایین» به طاها بهروزی و علیسان جباری تقدیم میشود
- تبریز در مسیر توسعه پایدار زیرساختهای شهری
- تصویب نهایی طرح فاز ۲ شهرک خاوران تبریز در شورای عالی شهرسازی و معماری
- شهرک جوانان؛ گامی مهم در ساماندهی حاشیهنشینی تبریز
- صادرات کالاهای تولیدی آذربایجانشرقی به ۹۱ کشور/ترکیه در صدر کشورهای مقصد صادراتی
- معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی: تاخیر در ثبت وقایع حیاتی پذیرفتنی نیست
- حمزهزاده: سرمایهگذاری در گردشگری نباید محدود به هتلسازی باشد





