قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با تاکید بر اینکه هرگونه افزایش قیمت به بهانه تغییر نرخ بنزین در بازار غیرقانونی است و حتماً با متخلفان برخورد قانونی می شود گفت: روز گذشته ۱۸ هزار ۳۲ مورد بازرسی توسط بازرسان سازمان حمایت، سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها و همچنین بازرسی اصناف در سطح استان ها انجام گرفته و برای ۱۲۴۲ متخلف پرونده تشکیل و جهت بررسی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بامدادتبریز، حسین مدرس خیابانی در جلسه ستاد تنظیم بازار کشور تاکید کرد: طبق توافق انجام شده تعزیرات حکومتی به صورت ویژه و در شعبات اختصاصی در سریعترین زمان ممکن این پرونده ها را بررسی و رای لازم را صادر خواهند نمود.
وی افزود: خوشبختانه کالاهای اساسی به میزان کافی و در انبار های موجود است در تامین کالاهای ضروری و اساسی مورد نیاز مردم هیچگونه مشکلی وجود ندارد.
برخورد با تخلفات گرانفروشی، احتکار و امتناع از عرضه
مدرس خیابانی تصریح کرد: علاوه بر موضوع گرانفروشی، احتکار و امتناع از عرضه نیز به عنوان یکی از تخلفات مورد توجه بازارسان است که در صورت مواجه بدون کوچکترین مماشاتی با متخلفین برابر قانون برخورد خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: افزایش نرح بنزین در قیمت انواع اقلام کالایی و خدمات تاثیر ناچیزی دارد و برخی دغدغه های موجود ناشی از جو روانی در سطح بازار است که با تدابیر اتخاذ شده جلوی این اتفاق گرفته خواهد شد.
دریافت شکایات مردمی از ساعت ۷ صبح تا ۱۰ شب در سامانه ۱۲۴
قائم مقام وزیر صمت تاکید کرد: بازرسی ها شکایت محور در اولویت خواهد بود و بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازر، ستاد های خبری ۱۲۴ موظف هستند از ۷ صبح تا ۱۰ شب شکایات مردمی را دریافت کنند و البته موارد در سریعترین زمان ممکن از سوی بازرسین مورد رسیدگی قرار می گیرد.
مدرس خیایانی تصریح کرد: مردم از ۴ روش موجود شامل تلفن گویای ۱۲۴، سامانه ثبت شکایات ۱۲۴، آپلیکیشن آپ و همچنین به صورت حضوری می توانند شکایات خود را طرح نمایند.
وی خاطرنشان کرد: روند بازرسی ها باید به گونه ای باید باشد تا مردم اطمینان لازم را از نحوه اعلام شکایت و رسیدگی به آن ها کسب کنند و کمک نمایند تا فضای موجود به درستی مدیریت و در حقوق مردم هیچگونه اجحافی نشود.
۳۰ هزار بازرسی روزانه برای کنترل قیمتها
حسین مدرس خیابانی گفت: ۴ هزار بازرس از سازمان حمایت، سازمان های صمت استان ها و اتاق اصناف در سطح کشور روزانه ۳۰ هزار مورد بازرسی میدانی را برای کنترل قیمت ها انجام می دهند.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: درخصوص کنترل بازار علاوه بر این گشت های مشترک با سازمان تعزیرات حکومتی، اتحادیه های صنفی کل کشور نیز با ۱۵ هزار بازرس در قالب ۸ هزار بازرس قیمتها را در بازار رصد می کنند.
مدرس خیابانی افزود: ستاد ویژه تنظیم بازار برای رصد قیمت ها در مراکز استان ها و شهرستان ها نیز به صورت روزانه برگزار می شود و روسای سازمانهای صنعت، معدن و تجارت در تمام استانها به طور مستمر تمامی قیمت ها را به دقت رصد میکنند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه همه کالاها در بازار به وفور موجود است و هیچ گونه کمبود کالایی در کشور وجود ندارد گفت: در تامین کالاهای ضروری و اساسی هیچگونه مشکلی وجود ندارد به میزان کافی کالاها ذخیره سازی شده است.
وی با بیان اینکه عرضه کالا و ارایه تخفیف و حراج ها در فروشگاه های زنجیره ای نیز مانند قبل ادامه دارد و کنترل بازار از طریق سامانه های رصد کالا، قیمت و سامانه اعلام موجودی نیز ادامه خواهد داشت، افزود: علاوه بر ابلاغ سازمان حمایت به ۹۶ انجمن تولیدی جهت عدم افزایش قیمت کالاها، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران نیز پشتیبان اجرای این طرح است و تولید کنندگان نیز از این طرح اعلام حمایت کردند تا افزایش قیمت صورت نگیرد.
هماهنگی با وزارت نفت برای تخصیص سهمیههای حمل و نقل درون شهری
مدرس خیابانی با اشاره به اینکه در حال حاضر بخشی از نگرانی موجود مربوط به حمل و نقل درون شهری است که برای رفع آن هماهنگی هایی با وزارت نفت انجام شده است وباید طوری برنامه ریزی شود تا سهمیه بندی بنزین شامل همه ذی حقان در حوزه حمل و نقل شود.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی به ضرورت همراهی رسانه ها برای اطلاع رسانی مناسب و به موقع به مردم در خصوص تثبیت قیمت ها و جلوگیری از هرگونه افزایش قیمت اشاره و تصریح کرد: از رسانه ها دعوت می کنیم تا از فروشگاه های زنجیره ای و موجودی کالاها بازدید کنند و به مردم در این زمینه اطمینان خاطر دهند.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- دلالان بیشتر از کشاورزان سود میکنند
- اجرای طرح آمارگیری از سرمایهگذاری در بخش ساختمان آذربایجانشرقی
- سهم تبریز و خُجَند در پیوندهای فرهنگی ایران و تاجیکستان
- آذربایجانشرقی سومین استان در جذب سرمایهگذار گردشگری/ ساخت بزرگترین هتل کشور در تبریز
- اجرای یکهزار و ۸۰۰ طرح صنعتی با سرمایهگذاری ۹۲۰هزار میلیارد ریال در آذربایجان شرقی
- بکارگیری همه امکانات موجود برای احیای تیم ماشین سازی در عین توجه به تیم فوتبال تراکتور
- مجلس در خصوص نهضت ملی مسکن وارد عمل میشود
- کارگر پیدا نمیشود!
- کنگره بین المللی بزرگداشت شهریار در تبریز برگزار می شود
- ارس ویترین فرهنگ میهماننوازی آذربایجانشرقی است
- ربع رشیدی تبریز، اولین دانشگاه جهان با ۷۰۰ سال قدمت
- ایستگاه خاوران میزبان مسافران قطار پنج ستاره مشهد/ تبریز- وان در دست اقدام
- سرعت غیرمجازعامل ۸۰ درصد تصادفات منجر به فوت درونشهری است
- ارزشهای انقلاب باید با شیوههای جدید به نسل جوان تبیین شود
- آیا تعطیلیها موجب کاهش مصرف انرژی و آلایندگی هوا شده است؟
- ارسال ۶۵۰ اثر به هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر آذربایجانشرقی
- جشنواره ابوذر با معرفی نفرات برتر رسانه به کار خود پایان داد؛ «صدای زنان» و «پیام آذربایجان» ۳ جایزه را از آن خود کردند
- ضرورت نهادینه و اصولی شدن فعالیتهای حزبی
- نوین در دیدار با پزشکیان چه گفت؟!
- حمل و نقل بینالمللی بار در راهآهن منطقه آذربایجان ۷۸ درصد افزایش یافت
- قول میدهم و باور دارم که اگر مردم پای کار بیایند میتوانیم مشکلات را حل کنیم
- کاهش ۳۴ درصدی بارشها در آذربایجان شرقی/کشاورزان برای بیمه محصولات اقدام کنند
- استاندار آذربایجان شرقی: مسئولان استان از سیاسی شدن مشکلات جلوگیری کنند
- در افتتاحیه دستمزد چه گذشت؟ / افزایش «پایه مزد» اهمیت دارد
- تکمیل جورچین آزادراهی آذربایجانشرقی
- افتتاح بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری کشور با هزار میلیارد تومان هزینه در دهه فجر امسال
- تاریخسازی در صنعت مس؛ مولیبدن سونگون ۸۰ روز جلوتر از برنامه
- بازتاب رشد تولید مس مجتمع سونگون در خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان
- آتا گونو مناسبتینه کیشیسن، آنجاقکی…!؟ (شعر طنز حمید آرش آزاد به مناسبت روز پدر
- زگیل تناسلی