حجت الاسلام حمیدی در بازدید از دبیرخانه ششمین جشنواره ملی عکس فیروزه با روند کاری و فعالیتهای جاری در این دبیرخانه آشنا شد.
وی جشنواره ملی عکس فیروزه را گامی کارآمد در معرفی تبریز و زیبایی های این شهر تاریخی دانست و گفت : فیروزه برای معرفی تبریز در سطح کشور موثر بوده است اما ما خواهان معرفی شهرمان در سطح جهان هستیم و این جشنواره به سبب ویژگیهایی که دارد ، پتانسیل جهانی شدن دارد.
حمیدی افزود : ما خواهان معرفی جهانی شهر تبریز به عنوان شهری تمدن ساز ، ادیب خیز ، عالم پرور ، هنر دوست و با فرهنگی کهن هستیم و این هدف با همکاری هنرمندان به خوبی امکان تحقق دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز با تمجید از نظم و ترتیب موجود در دبیرخانه این جشنواره ، بهره گیری از نیروهای متخصص و همکاری گسترده با این دبیرخانه را از علتهای موفقیت این اقدامات دانست و تصریح کرد : توجه به رویکردهای تعیین شده از جمله تمرکز برمساله ثبت زیبایی شهر تبریز اقدام بسیار خوبی است که در این دوره از جشنواره با همیت بسیاری پیگیری می شود.
به گفته وی ، معرفی شهرهای جهان امروزه از طریق دریچه های دنیای مجازی و انتشار تصاویری از آنها امکان پذیر است و از این راهکار باید بر ثبت زیبایی های شهر تبریز تمرکز بیشتری صورت بگیرد.
حمیدی برگزاری جشنواره ملی عکس فیروزه را ادای دین مجموعه شهرداری تبریز در معرفی شهر برشمرد و گفت : تصاویر ثبت شده از لنز دوربین های هنرمندان عکاس شرکت کننده در این جشنواره می تواند بهترین معرف زیبایی های تبریز باشد و جلوه های جدیدی از دیدنیهای فرهنگی و طبیعی و تاریخی تبریز را معرفی نماید.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز با زبانی روایی و داستانی و همچنین جمع آوری عکسهای تاریخی از شهر که در دست هموطنان در تمام نقاط کشور است معرفی کرد و افزود : تقویت بخش عکس نوشت و استمرار آن به معرفی مفاخر و مشاهیر و دیدنیهای شهر منجر خواهد شد.
حمیدی در خاتمه تمرکز سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز در راستای توسعه فرهنگ عمومی شهر و ارائه آموزشهای شهروندی را مورد تمجید قرار داد و افزود : اقدامات سازمان در این راستا بسیار موثر بوده است و این امر به دلیل برنامه ریزی برای گروههای مختلف و تمامی طیف های شهروندان می باشد.
گفتنی است ششمین جشنواره ملی عکس فیروزه با حضور هنرمندان عکاس سراسر کشور هم اکنون در سطح شهر تبریز در حال برگزاری است