استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه حدود ۵ هزار واحد صنعتی تعطیل شده در این استان وجود دارد، گفت: باید مدیران خاطی که سوءمدیریت داشتهاند پاسخگو باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اسماعیل جبارزاده ظهر امروز در دیدار با اعضای هیئتمدیره خانه صنعت و معدن آذربایجانشرقی اظهار داشت: خانه صنعت و معدن از ابتدای فعالیت در استان موجب خیر و برکت بوده و باید با تمام توان از این خانه حمایت کرد.
وی افزود: جنس فعالیت اتاق بازرگانی با خانه صنعت متفاوت است و این خانه بیشتر درگیر حل مشکلات واحدهای صنعتی است و در قالب انجمنهای مختلف مسائل مطرح میشود.
استاندار آذربایجانشرقی یادآور شد: فعال شدن انجمنهای تخصصی سیاست درستی است که باید ادامه یابد و مسائل از طریق انجمنها مطرح شود.
جبارزاده افزود: کل مسائل اقتصادی استان در حوزه سرپرست حوزه اقتصادی استان بررسی میشود و یکی از فعالان صنعت استان در این بخش مشغول به کار شده است.
وی تاکید کرد: شرط یک صنعت فعال وجود مشکلاتی است که باید مورد بررسی قرار گیرد و مرتفع شود.
جبارزاده با انتقاد از کاغذ پاره خواندن قطعنامههای شورای امنیت گفت: این کاغذپارهها بالاخره کار خود را کرد و صنعت را تا حد زیادی زمینگیر کرد.
وی بیان کرد: دولت تدبیر و امید روش مناسبی در پیش گرفته است و در دو سال اخیر بیشترین انرژی در این زمینه صرف شد تا مسئله هستهای حل شود.
استاندار آذربایجانشرقی گفت: امیدواریم در ادامه در این مذاکرات ضمن رعایت حق هستهای مردم ایران و رفع محدودیتها به جایگاه خوبی برسیم.
وی ادامه داد: دنیا شاهد بود که ایران در این مدت به جز حقوق خود دنبال مسائل نظامی هستهای نبود و این امر برای دنیا ثابت شد و داشتن دانش هستهای برای ملت ایران موفقیتی بزرگ محسوب میشود.
جبارزاده ادامه داد: در سایه مقاومت مردم و رهنمودهای رهبری و تلاشهای صورت گرفته امیدواریم تا نتیجه مطلوب برای مردم حاصل شود و این توافق در روزهای آتی حاصل شود.
استاندار آذربایجانشرقی تبیین کرد: باید برای روزهای بعد از رفع تحریم آماده شویم و تلاش کنیم تا بازارهای جهانی را به دست آوریم و اجازه ندهیم تا بازارهای داخلی را نیز از دست بدهیم و باید روزهای بعد از توافق مدیریت شود.
وی خاطرنشان کرد: در هر استان مسئولان محلی و صاحبان صنایع تلاش خود را به کار ببندند تا مسائل استانی در خود استان حل و فصل شود.
استاندار آذربایجانشرقی بر حل مشکلات حوزه صنعت در استان تاکید کرد و ادامه داد: باید بتوانیم از ظرفیتهای جدید ایجاد شده برای یافتن بازارهای جدید بهرهمند شویم و مشکلات واحدها نیز بررسی شود.
وی بر همگام شدن و اتحاد واحدهای صنعتی و تولیدی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر یکی از راههای موفقیت تجارت جهانی اتحاد این بخشها است که این تجربه موفق میتواند در داخل کشور و میان واحدهای صنعتی و اقتصادی صورت گیرد.
جبارزاده افزود: زیرساختهای لازم برای بازسازی برخی واحدهای صنعتی و اقتصادی استان در شرایط بعد از تحریم فراهم می شود و امیدواریم با شرایط ایجاد شده بتوانیم صنعت استان را بازسازی کنیم.
استاندار آذربایجانشرقی ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری را یک ظرفیت برای توسعه صنعت و اقتصاد استان دانست و گفت: شرکتهای دانش بنیان و مسائل نوین صنعتی میتوانند از این ظرفیت نیز بهرهمند شوند.
وی خاطرنشان کرد: برای رفع موانع اقتصادی و صنعتی نیازمند اتحاد و همگرایی هستیم و در استان ظرفیت صنعتی بسیار بالایی داریم که با همت بلند صنعت گران این ظرفیت اجرایی میشود.
جبارزاده با بیان اینکه حدود ۵ هزار واحد صنعتی تعطیل شده در استان وجود دارد، گفت: سالهای گذشته یکی از بدترین سالها برای حوزه صنعت استان و کشور بوده و امروز متاسفانه همان عاملان شکست و تعطیل واحدهای صنعتی در میان مردم حاضر شده و سخنرانی می کنند.
وی افزود: نجابت مردم و برخی صنعتگران موجب میشود تا این افراد بیشرمانه در میدان حاضر شوند و این در حالی است که این افراد باید جوابگوی عملکرد مدیریتی خود شوند.
جبارزاده تأکید کرد: باید مدیران خاطی که سوء مدیریت داشتهاند پاسخگو باشند و فرهنگ پاسخگو بودن مدیران نهادینه شود و در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی نیز با پرهیز از عوام فریبی و دروغ گویی به تبلیغات پرداخت.
وی اظهار کرد: صنعت چرم و فرش استان و نیز واحدهای مختلف صنعتی در مدیریت گذشته دچار آسیبهای زیادی شدهاند و متاسفانه عدهای با دروغهای بزرگ خود را در میان مردم مطرح میکنند.

ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- بر افراشتن پرچم فلسطین در ساختمان شهرداری منطقه ۸
- آسفالت ریزی و لکه گیری کوچه نجار باشی خیابان ارتش و خیابان شهید بهشتی
- برگزاری ورزش صبحگاهی با شعار “با ورزش به جنگ سرطان برویم”
- اطلاعیه شهرداری منطقه ۸ در خصوص تخریب آسفالت خیابان امام خمینی توسط اداره برق
- برگزاری مسابقه بزرگ طناب کشی در میدان شهید بهشتی
- نصب جداکننده ترافیکی (نیوجرسی) در خیابان فلسطین
- توزیع ۱۱۰ تن آسفالت طی هفته اخیر در معابر بافت مرکزی شهر
- درخشش روابط عمومی مس سونگون در هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
- دکتر عباسزاده در زمره مدیران تاثیرگذار صنعت و معدن کشور؛
- مدیریت تولید و بازار با کشت قراردادی در آذربایجان شرقی
- معاون وزیرصمت: طرح توسعه ماشین سازی تبریز بررسی می شود
- پژوهشگر حوزه گردشگری: تبریز در اولویت های اول گردشگران خارجی قرار ندارد
- خاطرات حمید آرش آزاد،تازه به دوران رسیدهها در هتل
- برگزاری مسابقات تنیس روی میز معلولین توسط شهرداری منطقه ۸
- آغاز کلاس های آموزش گلدوزی و مهارتهای دوخت در فرهنگسرای تربیت
- نصب پرچم ایران منقش به تصاویر شهدا در باغ گلستان
- مرمت و اصلاح سنگفرش های شکسته سطح حوزه
- توزیع ۱۲۰۰۰ تن آسفالت طی سالجاری در معابر بافت مرکزی شهر
- اجرای ۲۲۱ برنامه فرهنگی،هنری و اجتماعی، توسط شهرداری منطقه ۸
- بررسی ظرفیتها و چالشهای گردشگری در تبریز
- نقش آفرینی صنعت حمل و نقل آذربایجان شرقی در ارتباطات بین الملل
- ۱۷۰ واحد صنعتی در آذربایجان شرقی راه اندازی شد
- خاطرات حمید آرش آزاد،ترکیهایها در هتل
- اجرای ۵۵۰۰متر لوله گذاری آب خام طی سالجاری در محدوده شهرداری منطقه ۸
- آغاز کلاس های آموزشی خیاطی در فرهنگسرای تربیت
- برد تیم فوتسال شهرداری منطقه۸ برابر تیم سازمان آتش نشانی
- دیدار شهردار منطقه هشت با فرمانده جدید پایگاه سید الشهدا در حوزه شش بسیج شهری
- فضاسازی کنگره ملی ده هزار شهید استان در محدوده شهرداری منطقه ۸
- فضاسازی جامع محدوده مرکزی شهر به مناسبت ایام فاطمیه(س)
- برگزاری کارگاه صنایع دستی بافتنی در فرهنگسرای تربیت