استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه حدود ۵ هزار واحد صنعتی تعطیل شده در این استان وجود دارد، گفت: باید مدیران خاطی که سوءمدیریت داشتهاند پاسخگو باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اسماعیل جبارزاده ظهر امروز در دیدار با اعضای هیئتمدیره خانه صنعت و معدن آذربایجانشرقی اظهار داشت: خانه صنعت و معدن از ابتدای فعالیت در استان موجب خیر و برکت بوده و باید با تمام توان از این خانه حمایت کرد.
وی افزود: جنس فعالیت اتاق بازرگانی با خانه صنعت متفاوت است و این خانه بیشتر درگیر حل مشکلات واحدهای صنعتی است و در قالب انجمنهای مختلف مسائل مطرح میشود.
استاندار آذربایجانشرقی یادآور شد: فعال شدن انجمنهای تخصصی سیاست درستی است که باید ادامه یابد و مسائل از طریق انجمنها مطرح شود.
جبارزاده افزود: کل مسائل اقتصادی استان در حوزه سرپرست حوزه اقتصادی استان بررسی میشود و یکی از فعالان صنعت استان در این بخش مشغول به کار شده است.
وی تاکید کرد: شرط یک صنعت فعال وجود مشکلاتی است که باید مورد بررسی قرار گیرد و مرتفع شود.
جبارزاده با انتقاد از کاغذ پاره خواندن قطعنامههای شورای امنیت گفت: این کاغذپارهها بالاخره کار خود را کرد و صنعت را تا حد زیادی زمینگیر کرد.
وی بیان کرد: دولت تدبیر و امید روش مناسبی در پیش گرفته است و در دو سال اخیر بیشترین انرژی در این زمینه صرف شد تا مسئله هستهای حل شود.
استاندار آذربایجانشرقی گفت: امیدواریم در ادامه در این مذاکرات ضمن رعایت حق هستهای مردم ایران و رفع محدودیتها به جایگاه خوبی برسیم.
وی ادامه داد: دنیا شاهد بود که ایران در این مدت به جز حقوق خود دنبال مسائل نظامی هستهای نبود و این امر برای دنیا ثابت شد و داشتن دانش هستهای برای ملت ایران موفقیتی بزرگ محسوب میشود.
جبارزاده ادامه داد: در سایه مقاومت مردم و رهنمودهای رهبری و تلاشهای صورت گرفته امیدواریم تا نتیجه مطلوب برای مردم حاصل شود و این توافق در روزهای آتی حاصل شود.
استاندار آذربایجانشرقی تبیین کرد: باید برای روزهای بعد از رفع تحریم آماده شویم و تلاش کنیم تا بازارهای جهانی را به دست آوریم و اجازه ندهیم تا بازارهای داخلی را نیز از دست بدهیم و باید روزهای بعد از توافق مدیریت شود.
وی خاطرنشان کرد: در هر استان مسئولان محلی و صاحبان صنایع تلاش خود را به کار ببندند تا مسائل استانی در خود استان حل و فصل شود.
استاندار آذربایجانشرقی بر حل مشکلات حوزه صنعت در استان تاکید کرد و ادامه داد: باید بتوانیم از ظرفیتهای جدید ایجاد شده برای یافتن بازارهای جدید بهرهمند شویم و مشکلات واحدها نیز بررسی شود.
وی بر همگام شدن و اتحاد واحدهای صنعتی و تولیدی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر یکی از راههای موفقیت تجارت جهانی اتحاد این بخشها است که این تجربه موفق میتواند در داخل کشور و میان واحدهای صنعتی و اقتصادی صورت گیرد.
جبارزاده افزود: زیرساختهای لازم برای بازسازی برخی واحدهای صنعتی و اقتصادی استان در شرایط بعد از تحریم فراهم می شود و امیدواریم با شرایط ایجاد شده بتوانیم صنعت استان را بازسازی کنیم.
استاندار آذربایجانشرقی ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری را یک ظرفیت برای توسعه صنعت و اقتصاد استان دانست و گفت: شرکتهای دانش بنیان و مسائل نوین صنعتی میتوانند از این ظرفیت نیز بهرهمند شوند.
وی خاطرنشان کرد: برای رفع موانع اقتصادی و صنعتی نیازمند اتحاد و همگرایی هستیم و در استان ظرفیت صنعتی بسیار بالایی داریم که با همت بلند صنعت گران این ظرفیت اجرایی میشود.
جبارزاده با بیان اینکه حدود ۵ هزار واحد صنعتی تعطیل شده در استان وجود دارد، گفت: سالهای گذشته یکی از بدترین سالها برای حوزه صنعت استان و کشور بوده و امروز متاسفانه همان عاملان شکست و تعطیل واحدهای صنعتی در میان مردم حاضر شده و سخنرانی می کنند.
وی افزود: نجابت مردم و برخی صنعتگران موجب میشود تا این افراد بیشرمانه در میدان حاضر شوند و این در حالی است که این افراد باید جوابگوی عملکرد مدیریتی خود شوند.
جبارزاده تأکید کرد: باید مدیران خاطی که سوء مدیریت داشتهاند پاسخگو باشند و فرهنگ پاسخگو بودن مدیران نهادینه شود و در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی نیز با پرهیز از عوام فریبی و دروغ گویی به تبلیغات پرداخت.
وی اظهار کرد: صنعت چرم و فرش استان و نیز واحدهای مختلف صنعتی در مدیریت گذشته دچار آسیبهای زیادی شدهاند و متاسفانه عدهای با دروغهای بزرگ خود را در میان مردم مطرح میکنند.
ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
- گردشگری غذا مزیت بزرگ آذربایجان شرقی است
- ظرفیت دانشگاه تبریز در تولید پنلهای خورشیدی
- آخرین سالی که مازوتسوزی نیروگاه تبریز را تحمل میکنیم
- هوای آلوده به شهرهای صنعتی آذربایجان شرقی برمیگردد
- صنایع تولیدی برای رشد و رقابتپذیری، نیازمند نیروی انسانی ماهری هستند
- سخنرانی رئیس دانشگاه ملی مهارت در ششمین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان
- قوه قضائیه ساخت و سازهای غیرمجاز را جرمانگاری کند
- ارجاع پرونده یکی از شاکیان بیمارستان ولیعصر تبریز به دادسرای قتل
- بانک ها سه درصد تسهیلات مسکن متعهد شده خود را محقق کردند
- مابهالتفاوتِ متناسبسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چه شد؟
- سوت قطار پنج ستاره در ایستگاه راه آهن خاوران تبریز به صدا در آمد
- تبیین عملکردها را به چاپ بنر و پوستر محدود نکنیم
- دلالان بیشتر از کشاورزان سود میکنند
- اجرای طرح آمارگیری از سرمایهگذاری در بخش ساختمان آذربایجانشرقی
- سهم تبریز و خُجَند در پیوندهای فرهنگی ایران و تاجیکستان
- آذربایجانشرقی سومین استان در جذب سرمایهگذار گردشگری/ ساخت بزرگترین هتل کشور در تبریز
- اجرای یکهزار و ۸۰۰ طرح صنعتی با سرمایهگذاری ۹۲۰هزار میلیارد ریال در آذربایجان شرقی
- بکارگیری همه امکانات موجود برای احیای تیم ماشین سازی در عین توجه به تیم فوتبال تراکتور
- مجلس در خصوص نهضت ملی مسکن وارد عمل میشود
- کارگر پیدا نمیشود!
- کنگره بین المللی بزرگداشت شهریار در تبریز برگزار می شود
- ارس ویترین فرهنگ میهماننوازی آذربایجانشرقی است
- ربع رشیدی تبریز، اولین دانشگاه جهان با ۷۰۰ سال قدمت
- ایستگاه خاوران میزبان مسافران قطار پنج ستاره مشهد/ تبریز- وان در دست اقدام
- سرعت غیرمجازعامل ۸۰ درصد تصادفات منجر به فوت درونشهری است
- ارزشهای انقلاب باید با شیوههای جدید به نسل جوان تبیین شود
- آیا تعطیلیها موجب کاهش مصرف انرژی و آلایندگی هوا شده است؟
- ارسال ۶۵۰ اثر به هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر آذربایجانشرقی
- جشنواره ابوذر با معرفی نفرات برتر رسانه به کار خود پایان داد؛ «صدای زنان» و «پیام آذربایجان» ۳ جایزه را از آن خود کردند
- ضرورت نهادینه و اصولی شدن فعالیتهای حزبی