معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: محصولات مواد غذایی آذربایجان شرقی به ۵۰ کشور صادر میشود و این امر نشانگر کیفیت برتر کارخانجات استانی و نظارتهای جدی است.
مسلم نجفی در نشست خبری به مناسبت روز جهانی غذا در تبریز با تاکید بر نظارت بر مواد غذایی و دارویی اظهار داشت: شعار امسال وزارت بهداشت ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است و برنامههایی متناسب با این نامگذاری صورت میگیرد.
وی با اشاره به قرار گرفتن حوزه تجهیزات پزشکی در بخش درمان دانشگاه گفت: در زمینه تهیه لوازم مصرفی پزشکی نظارت داریم اما تجهیزات سرمایهای در حوزه معاونت درمان قرار دارد.
نجفی با اشاره به کمبودهای دارویی برای بیماران خاص تاکید کرد: چند نوع دارو برای بیماریهای خاص وجود دارد و از مبادی مختلف وارد کشور میشود و البته سهمیه دارویی ما نیز به نسبت سال قبل افزایش یافته است.
وی گفت: نیم درصد به سهمیه استانی در زمینه داروهای خاص افزوده شده و با توجه به وضعیت فروش نفت میزان تخفیف برای بیماران صعبالعلاج کاهش یافته است.
تخصیص ۳۰ میلیارد تومان برای کمک به بیماران صعبالعلاج در کشور
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به تخصیص ۳۰ میلیارد تومان برای کمک به بیماران صعبالعلاج در کشور یادآور شد: آذربایجانشرقی نیز در این زمینه سهمیه دارد و در ۶ ماه سال نیز مبالغی تخصیص یافته است.
نجفی در بخش دیگری از سخنان خود به نظارت بر واردات کالاهای آرایشی و بهداشتی تاکید کرد و گفت: آمار دقیقی در زمینه واردات لوازم آرایشی وجود ندارد و بخش قابل توجهی از طریق مسافران و یا پدیده کولهباری صورت میگیرد و نظارت دقیق بر ورود از مبادی رسمی امکانپذیر است.
وی گفت: سامانه ۱۶۹۰ در اختیار همگان قرار دارد و شکایت از مراکز غذا و دارو امکان انتقال به مبادی رسمی علوم پزشکی وجود دارد.
فعالیت ۲۶ کارخانه مواد غذایی گوشتی در آذربایجانشرقی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یادآور شد: شماره تلفن ۳۳۴۲۲۴۶۲ و سامانه مخصوص دارو با نام ۱۴ در استان راهاندازی میشود که به صورت شبانهروزی در اختیار شهروندان است و خدمات مختلفی ارائه میشود.
نجفی با اشاره به فعالیت کارخانجات سوسیس و کالباس در استان گفت: نهادهای مختلف نظارتی در این زمینه فعال هستند و بر ۲۶ کارخانه مواد غذایی گوشتی در استان نظارت میشود و همانند بقیه صنوف امکان تخلف وجود دارد ولی در مقایسه با سایر استانها وضعیت تولید مواد غذایی در آذربایجانشرقی بهتر است.
ورود سوسیس و کالباس نامرغوب از سایر استانها/ صادرات مواد غذایی آذربایجانشرقی به ۵۰ کشور دنیا
وی یادآور شد: محصولات موادغذایی آذربایجانشرقی به ۵۰ کشور صادر میشود و این امر نشانگر کیفیت برتر کارخانجات استانی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: همت تولیدکنندگان و نظارت مستمر بر این مراکز موجب ارتقای محصولات شده و در عین حال فرمولهای تولید سوسیس و کالباس همواره با اشکالاتی همراه بوده و قیمت این مواد معمولا پایینتر از قیمت تمام شده اعلامی در این مواد است.
وی با اشاره به ورود سوسیس و کالباس نامرغوب از سایر استانها گفت: این مواد غذایی نامرغوب که گاه قیمتهای پایینتری دارند موجب اخلال در بازار استان شده که از تولیدکنندگان استانی خواستهایم تا این مشکل خود را از طریق مدیران ارشد و نمایندگان پیگیری کنند.
علامت سیب بر روی محصولات نشانه تائید کیفیت است
نجفی بر کاهش مصرف مواد فستفودی تاکید کرد و گفت: در این میان مصرف کمتر موجب سلامتی بیشتر میشود اما هر کارخانهای که پروانه وزارت بهداشت را دارد و علامت سیب بر روی محصولاتش است نشانه تائید کیفیت است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بر شناسنامهدار شدن محصولات غذایی تاکید کرد و گفت: این امر به صورت کلان دنبال میشود و این اقدام چند سال طول میکشد تا مطمئن شویم محصولات غذایی استانها سالم است.
وی یادآور شد: از ۱۰ ماه قبل وزارت بهداشت برنامه کنترلی بر محصولات عمده مانند سیبزمینی و پیاز تدوین شده تا مبدا محصولات کشاورزی مشخص شود.
نجفی خواستار استفاده صحیح از لوازم یک بار مصرف در توزیع مواد غذایی شد و گفت: ریختن چای داغ و یا مواد غذایی داغ در ظروف شفاف موجب مشکلاتی میشود و در حال حاضر ۱۱۳ واحد وجود دارد و بر تولید این مواد نظارت میشود.

ايميل: news@.ir | شماره پيامک:000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- برگزاری یادواره شهدای افلاکیان حورایی (سلام الله علیها)
- برد تیم فوتسال شهرداری منطقه۸ برابر تیم سازمان سیمامنظر
- برگزاری یادواره شهدای مدافع امنیت با مشارکت شهرداری منطقه ۸
- برگزاری یادواره ۵۰۰ شهید حوزه مقاومت ۶ بسیج با مشارکت شهرداری منطقه ۸
- دیدار شهردار منطقه ۸ تبریز با خانواده معزز شهید احد مقیمی
- دیدار شهردار منطقه ۸ تبریز با خانواده معزز شهیدان جواد و حمید فرید علی قلیپور
- جلسه ی شرح و توضیح مثنوی معنوی در فرهنگسرای شمس تبریزی
- آسفالت ریزی ولکه گیری آسفالت در خیابان قره باغیها و میدان شهید بهشتی
- آغاز عملیات مرمت پله ها در خانه تاریخی کلکته چی
- هوش مصنوعی و جنگ!
- منشا ۹۲ درصد آلودگی هوای تبریز منابع متحرک است
- ۷۰ درصد از فضای سبز تبریز زیر پوشش شبکه آب خام قرار گرفت
- طرح ملی تغییرات فرسایش خاک در تبریز اجرا می شود
- خاطرات حمید آرش آزاد،خانم دکتر و آقای دکتر نویسنده؟
- به منظور تسریع در بهره مندی کشاورزان از تسهیلات خرید تراکتور ؛سازمانهای جهاد کشاورزی تا پایان ماه فرصت دارند کشاورزان متقاضی تسهیلات را به تراکتورسازی معرفی نمایند
- برگزاری جلسات مشاوره فردی در فرهنگسرای تربیت
- افتخار آفرینی همکار شهرداری منطقه ۸ با قهرمانی در مسابقات تنیس روی میز پیشکسوتان کشور
- تعمیر و اصلاح سیستم نورپردازی در سردرب تاریخی نوبر
- آغاز عملیات ساماندهی سرویس بهداشتی های مسجد امیرالمومنین (ع)
- پلمپ و تعطیلی دو میوه فروش در خیابان ارتش و شریعتی بدلیل عدم رعایت حقوق شهروندی و ایجاد مزاحمت شغلی
- آغاز عملیات مرمت سقف در بازار تاریخی کفاشان
- اجرای عملیات مرمت سقف در یخچال تاریخی له له بیگ
- لکه گیری و آسفالت ریزی کوچه آرامیان ۲ و کوچه جامبوران
- قلعه بابک کلیبر، مکانی باستانی برای دوستداران تاریخ
- آبرسانی به ۵۸۵۰ واحدطرح نهضت ملی مسکن در۲۱ شهرستان آذربایجانشرقی
- «ترمیم نشدن دستمزد کارگران» را جبران کنید
- خاطرات حمید آرش آزاد،هول هلیم و افتادن در دیگ …؟
- رونمایی و نقد کتاب قار گویلومه دوشوب”
- اجرای کارگاه ویژه روانشناسی با موضوع کنترل خشم
- حفر چاه جذبی در خیابان آدی گوزل